Kasanı bilmemek ile birlikte 360mm desteği mevcut ise tercih edilebilir.5900TL bütçem var. Alınca 3-4 yıl değiştirmeyeceğim bir soğutucu önerir misiniz ?
Bütçem yetmedi corsair h100 aldım iyi midir ?Kasanı bilmemek ile birlikte 360mm desteği mevcut ise tercih edilebilir.
Hatta 420mm desteği varsa daha ucuzArctic Liquid Freezer III 360 ACFRE00136A İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic Liquid Freezer III 360 ACFRE00136A İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic Liquid Freezer III 360 ACFRE00136A İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 5.649,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Arctic Liquid Freezer III 420 ACFRE00137A İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic Liquid Freezer III 420 ACFRE00137A İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic Liquid Freezer III 420 ACFRE00137A İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 5.648,82 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bütçe olarak 5900 lerden 3k bandına inmişsiniz h100 eski bir aio kittir sesli çalışabilir performansı da giriş seviye bir sıvı soğutma gücündedir hayırlı olsun.Bütçem yetmedi corsair h100 aldım iyi midir ?
Teşekkür ederim. Dün akşam gaming gecesinden gigabyte aorus c450 aldım. 2400TL. Fiyatına göre iyi midir sizce ?Bğtçe olarka 5900 lerden 3k bandına inmişsiniz h100 eski bir aio kittir sesli çalışabilir performansı da giriş seviye bir sıvı soğutma gücündedir hayırlı olsun.
Alışılmış dışı bir kasa fazla yanar dönerli ama aorus serisi kalitelidir güle güle kullanın bu kasa işleri biraz kişiye bağladır mesh olması vs hava akışı konusunda sorun yaratmaz.Teşekkür ederim. Dün akşam gaming gecesinden gigabyte aorus c450 aldım. 2400TL. Fiyatına göre iyi midir sizce ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gigabyte Aorus C450 Glass Black Temperli Cam 2x120mm ARGB Fan USB 3.2 ATX Mid-Tower Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Tamam teşekkür ederimAlışılmış dışı bir kasa fazla yanar dönerli ama aorus serisi kalitelidir güle güle kullanın bu kasa işleri biraz kişiye bağladır mesh olması vs hava akışı konusunda sorun yaratmaz.
Hocam sen naptın çok büyük bi hata h100 alınmaz kaça aldın acaba pişman eder haberin olsunBütçem yetmedi corsair h100 aldım iyi midir ?
2900'e aldım. Bana önermişlerdi.Hocam sen naptın çok büyük bi hata h100 alınmaz kaça aldın acaba pişman eder haberin olsun
Kasa seçimin de çok kötü üste 360 takmak istesen takamazsın ileriye yönelik hiç iyi ürün almamışsın
Üst tarafa takılmadıktan sonra öne takılsa nolcak o fiyata daha güzel kasalar var aldığın sıvı soğutma zaten leş pompa sorunlu indirim'de 2100'e almıştım 2500'e zor sattım2900'e aldım. Bana önermişlerdi.
Ön tarafına 360 takılıyor zaten ?
Eski kasamın fanlarını takarım ayrıca öne takmak kötü bir şey değil kiÜst tarafa takılmadıktan sonra öne takılsa nolcak o fiyata daha güzel kasalar var aldığın sıvı soğutma zaten leş pompa sorunlu indirim'de 2100'e almıştım 2500'e zor sattım
Bide aldığın kasa 2 fanlı en az 1k harcayıp fan alman gerekiyor