masaüstü çözünürlüğünü de 1920*1440 yap ikisinin çözünürlüğü farklı sorun bundan kaynaklıvalorant çözünürlük yardım lütfen
valorantı 1920x1440 oynamak istiyorum oynayabiliyorum ama alt tab attıgım zaman düzeliyor ve çok geç alt tab atıyor yardım edemrisinz
Alıntıyı görüntüle
Tam ekran pencereli yapıp denevalorant çözünürlük yardım lütfen
valorantı 1920x1440 oynamak istiyorum oynayabiliyorum ama alt tab attıgım zaman düzeliyor ve çok geç alt tab atıyor yardım edemrisinz
Alıntıyı görüntüle
Oyunda alt+enter yap, görüntü ayarını değiş tekrar alt+enter yap tekrar değişoda olmuo kanka
1080P neyine yetmiyor ki 2k da bişey değişmez ayırca fazlavalorant çözünürlük yardım lütfen
Alıntıyı görüntüle
dostum olay 1080p deil 4:3 ve kaliteli oluyor1080P neyine yetmiyor ki 2k da bişey değişmez ayırca fazla
olmdıOyunda alt+enter yap, görüntü ayarını değiş tekrar alt+enter yap tekrar değiş
olmazsa oyunu silip yükle
Aaa sen 4:3 yapmaya çalışıyorsun valorantta bu harici programlarla yapılıyor ve dolayısıyla görüşün bir kısmını engelliyor yani sağındaki adamı göremiyorsun normalde görürken. Vir immo 3 400kp olarak oyunun orjinallerini değiştirmemeni öneriyorum. Monitörün orjinali neyse onda oyna. 60hz ise çözünürlüğü aynı oranda küçülterek bazı monitörlerde 75 hz yapabilirsin. Dediğim gibi 4:3 yapman senin kaybına olur program kullandığın için ban yiyebilirsin. Ayrıca cs gibi değil valorantın 4:3 ü tamamen kulaktan dolma saçma sapan bilgilerdostum olay 1080p deil 4:3 ve kaliteli oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
olmdı
dostum program ne alaka 240 hz kullanıyorum immo 3 530 rr bitirdim sezonu zaten 1920x1440 kullanıyorum yeni pc aldıgım için buraya yazdım main çözünürlügüm buAaa sen 4:3 yapmaya çalışıyorsun valorantta bu harici programlarla yapılıyor ve dolayısıyla görüşün bir kısmını engelliyor yani sağındaki adamı göremiyorsun normalde görürken. Vir immo 3 400kp olarak oyunun orjinallerini değiştirmemeni öneriyorum. Monitörün orjinali neyse onda oyna. 60hz ise çözünürlüğü aynı oranda küçülterek bazı monitörlerde 75 hz yapabilirsin. Dediğim gibi 4:3 yapman senin kaybına olur program kullandığın için ban yiyebilirsin. Ayrıca cs gibi değil valorantın 4:3 ü tamamen kulaktan dolma saçma sapan bilgiler