normalde güncelleme geldiğinde, kaçak imei olan telefonda ayarlar bölümünde güncelleme gözükmez diyorsunuz doğru mu anladım?IMEI yi orjinal devletten aldıysan güncelleme alır ancak kaçak şekildeyse atılmaz. Telefonu bozuyor
Hayır görülür. Şuan 2.5 yıldır kaçak redmi 9t kullanıyorum. İlk başta sim kartın yuvasının yerini değişince tekrar bı 6 ay kullandım ben. Sonra o 6 ay geçince bu sefer sim yeri değiştirme işe yaramadı ve telefona yazılım attırdım. Şimdi herhangi güncelleme bildirisi geliyor ama güncelleme yaparsam telefon bozulur. Telefoncuya götürmen gerekirnormalde güncelleme geldiğinde, kaçak imei olan telefonda ayarlar bölümünde güncelleme gözükmez diyorsunuz doğru mu anladım?
yani kaçak telefonu güncelledikçe imei bozuluyor ve telefoncuya gidip düzelttirmek gerekiyor o zamanHayır görülür. Şuan 2.5 yıldır kaçak redmi 9t kullanıyorum. İlk başta sim kartın yuvasının yerini değişince tekrar bı 6 ay kullandım ben. Sonra o 6 ay geçince bu sefer sim yeri değiştirme işe yaramadı ve telefona yazılım attırdım. Şimdi herhangi güncelleme bildirisi geliyor ama güncelleme yaparsam telefon bozulur. Telefoncuya götürmen gerekir
IMEI bozulmuyor. Kaçak IMEI o. Kaçak olduğu için ve yasal olmadığı için telefonların sime bağlanması engelleniyoryani kaçak telefonu güncelledikçe imei bozuluyor ve telefoncuya gidip düzelttirmek gerekiyor o zaman