işemciyi 7600x yapsam psu önerin varmıiyi değil, o işlemci için 6000mhz ram tercih edilmeli üstünü zor görürsün, frisby güç kaynağı c4 olabilir, dragos kasa alınmamalı kalitesiz (frisby, dragos, turbox, izoly, zerion ürünlerinden uzak durun)
dragos kasa niye kalitesiz dostum onun gibi bir kasa önerin varmı kötüysede beyaziyi değil, o işlemci için 6000mhz ram tercih edilmeli üstünü zor görürsün, frisby güç kaynağı c4 olabilir, dragos kasa alınmamalı kalitesiz (frisby, dragos, turbox, izoly, zerion ürünlerinden uzak durun)
kankam istediğim sistem beyazPowerColor RX 7900 GRE Fighter 16G-F/OC 256 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz PowerColor RX 7900 GRE Fighter 16G-F/OC 256 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! PowerColor RX 7900 GRE Fighter 16G-F/OC 256 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 21.442,02 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci özelliklerini incele, 5.833,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
DeepCool CK560 Siyah ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool CK560 Siyah ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool CK560 Siyah ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 3.242,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
DeepCool LE520 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool LE520 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool LE520 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 2.149,36 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
NZXT C750 Bronze PA-7B2BB-EU 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz NZXT C750 Bronze PA-7B2BB-EU 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! NZXT C750 Bronze PA-7B2BB-EU 750 W Power Supply özelliklerini incele, 2.398,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kioxia Exceria Plus G3 LSD10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria Plus G3 LSD10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria Plus G3 LSD10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.469,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...0-ax5u6000c3016g-clarbk-fiyati,245824193.html (x2)
MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 7.319,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
al abi ömürlük sistem bu daha iyi, ne kadar tuttu bilmiyorum fakat aşağı yukarı 52k tutmuştur
yani beyaz sistem istiyorum ve 16gb ram falan yetmez bana yüksek performanslı oyunlar oynayacağımPowerColor RX 7900 GRE Fighter 16G-F/OC 256 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz PowerColor RX 7900 GRE Fighter 16G-F/OC 256 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! PowerColor RX 7900 GRE Fighter 16G-F/OC 256 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 21.442,02 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci özelliklerini incele, 5.833,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
DeepCool CK560 Siyah ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool CK560 Siyah ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool CK560 Siyah ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 3.242,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
DeepCool LE520 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool LE520 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool LE520 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 2.149,36 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
NZXT C750 Bronze PA-7B2BB-EU 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz NZXT C750 Bronze PA-7B2BB-EU 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! NZXT C750 Bronze PA-7B2BB-EU 750 W Power Supply özelliklerini incele, 2.398,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kioxia Exceria Plus G3 LSD10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria Plus G3 LSD10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria Plus G3 LSD10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.469,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...0-ax5u6000c3016g-clarbk-fiyati,245824193.html (x2)
MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 7.319,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
al abi ömürlük sistem bu daha iyi, ne kadar tuttu bilmiyorum fakat aşağı yukarı 52k tutmuştur
240mm soğutucununda yeteceğini düşünmüyorum attığım sistemi alıcam sadece eksiklerimi tamamlarsanız yada ona göre öneriler sunarsanız daha iyi olurPowerColor RX 7900 GRE Fighter 16G-F/OC 256 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
o ramden 2 tane alın demek istedim (x2) yazdım. beyaz sistem siyahlara kıyasla 7-8k daha pahalı oluyor hocam sizin tercihiniz tabi. yerinizde olsam kasayı beyaz alırım anakartı siyah beyaz karışık alırım geriye kalan parçaları siyah alırım full beyaz sistemler fiyatına değmiyorMesaj otomatik birleştirildi:
yani beyaz sistem istiyorum ve 16gb ram falan yetmez bana yüksek performanslı oyunlar oynayacağım
kasa psu soğutucu değişin240mm soğutucununda yeteceğini düşünmüyorum attığım sistemi alıcam sadece eksiklerimi tamamlarsanız yada ona göre öneriler sunarsanız daha iyi olur
dragos yerine revenger nova önerirmisin kasaiyi değil, o işlemci için 6000mhz ram tercih edilmeli üstünü zor görürsün, frisby güç kaynağı c4 olabilir, dragos kasa alınmamalı kalitesiz (frisby, dragos, turbox, izoly, zerion ürünlerinden uzak durun)
kankam doğru diyosun bu sistemi ben topladım yani siyahınıda yaptım bu sistemin fiyat farkı yok gibi kasanın siyahi daha pahalı öyle söyliyeyimo ramden 2 tane alın demek istedim (x2) yazdım. beyaz sistem siyahlara kıyasla 7-8k daha pahalı oluyor hocam sizin tercihiniz tabi. yerinizde olsam kasayı beyaz alırım anakartı siyah beyaz karışık alırım geriye kalan parçaları siyah alırım full beyaz sistemler fiyatına değmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
kasa psu soğutucu değişin
o işlemci için sıvı soğutma bile fazla nasıl yetmesinMesaj otomatik birleştirildi:
yani beyaz sistem istiyorum ve 16gb ram falan yetmez bana yüksek performanslı oyunlar oynayacağım
240mm soğutucununda yeteceğini düşünmüyorum attığım sistemi alıcam sadece eksiklerimi tamamlarsanız yada ona göre öneriler sunarsanız daha iyi olur
soğutucu neden değişeyim aga neden kötü olduklarını bilmiyorum ona göre daha açık konuşursan güzel olur pek bilgim yoko ramden 2 tane alın demek istedim (x2) yazdım. beyaz sistem siyahlara kıyasla 7-8k daha pahalı oluyor hocam sizin tercihiniz tabi. yerinizde olsam kasayı beyaz alırım anakartı siyah beyaz karışık alırım geriye kalan parçaları siyah alırım full beyaz sistemler fiyatına değmiyor
kasa psu soğutucu değişin
yani değiş derken önerinizde varsa söyleyin tıkanıyorum çünkü ben :do işlemci için sıvı soğutma bile fazla nasıl yetmesin
full siyah bir sisteme dönebilirim powerın fighter 7900 gresi yani attığın ekran kartı iyi mi?o işlemci için sıvı soğutma bile fazla nasıl yetmesin
7600x yapıcam işlemciyio işlemci için sıvı soğutma bile fazla nasıl yetmesin
kankam öyle diyosunda ben ne yazık ki biraz takıntılıyım görünüşe o yüzden kule tipi istemiyorumo işlemci için sıvı soğutma bile fazla nasıl yetmesin
7500f i hava soğutucu bile tutar 240 bile gereksiz ona.Mesaj otomatik birleştirildi:
240mm soğutucununda yeteceğini düşünmüyorum attığım sistemi alıcam sadece eksiklerimi tamamlarsanız yada ona göre öneriler sunarsanız daha iyi olur
öncelikle sağol bana beyaz yada siyah bir sistem toplama imkanın varmı öncelikle 2. olarak psu yu nzxt 750w yaptım işlemciyi 7600x yaptım kasayı hala ne alıcağımı bilmiyorum her siyah bir sistem yaparsam sıvı soğutucu deepcool alıcam dragosu seçmemin sebebide zaten görünüş ve o kasaya ekran kartı ve 360mm sıvıyor sanırsamda dediğiniz gibi kasayı değiştiricem nzxt nin kasasını alasım var ama biraz tuzlu bütçem zaten 65 k falan 9500 monitöre gidiyorSelam önce sana bir kaç tavsiye vereyim ki bundan sonrakilerde keşkelere düşme
aldığın kasanın ölçülerine ve alacağın 360mm sıvı soğutmanın ölçülerini ve kasanın ölçülerine bakarak 360mm sıvı soğutmanın sığıp sığmayacağını kontrol etmelisin, ikinci olarak ekran kartın çok büyük aynı şekilde onuda kontrol etmelisin bazen sığmama gibi sorunlar yaşanıyor
topladığın sisteme bakacak olursan güç kaynağın kesinlikle değişmeli frisby markası trendyolda oyuncu bilgisayarı adı altında satılan dandik kasaların c4 psu su gibi kesinlikle alma gerekirse bütçeni düşürüp 650 veya 700 w psu alabilirsin
son seviye bir ekran kartına o işlemci bir tık fazla değil geride kalmış bu yüzden o ramdende tam performans alamayabilirsin mhzsi bi tık düşük ram alman bütçene yardımcı olur zaten tam performans alamayabilirsin
dragos kasa görüntü açısından çok güzel evet fakat dragos markasının sadece ramini kullandım memnun kaldım, kasa gibi sıvı soğutma gibi yerlerdede kullanıldığını görüyorum fazla hakim değilim ama daha bilindik markalardan alabilirsen hava akışı vesayre konularda daha uzun ömürlü olur
thermalright sıvı soğutma türkiyeye yeni yeni giriyor 2 sene falan oldu sanırım güzel marka indirimler fiyatlar güzel oluyor ama sıvı soğutma hem işlemci sıcaklığı hemde boru, radyatör, pompa sağlamlığı gibi konularda çok önemli bir husus olduğundan yine bilindik markalardan şaşmamak lazım diye düşünüyorum ama şuana kadar çevremde kullanan oldu hala bi şikayet almadım
yani bana toplamamda yardımcı olursanız sevinirim 7600x yapınca 6400 ram falan performansı iyi oluyormu o ekran kartına 7600x iyi mi?Selam önce sana bir kaç tavsiye vereyim ki bundan sonrakilerde keşkelere düşme
aldığın kasanın ölçülerine ve alacağın 360mm sıvı soğutmanın ölçülerini ve kasanın ölçülerine bakarak 360mm sıvı soğutmanın sığıp sığmayacağını kontrol etmelisin, ikinci olarak ekran kartın çok büyük aynı şekilde onuda kontrol etmelisin bazen sığmama gibi sorunlar yaşanıyor
topladığın sisteme bakacak olursan güç kaynağın kesinlikle değişmeli frisby markası trendyolda oyuncu bilgisayarı adı altında satılan dandik kasaların c4 psu su gibi kesinlikle alma gerekirse bütçeni düşürüp 650 veya 700 w psu alabilirsin
son seviye bir ekran kartına o işlemci bir tık fazla değil geride kalmış bu yüzden o ramdende tam performans alamayabilirsin mhzsi bi tık düşük ram alman bütçene yardımcı olur zaten tam performans alamayabilirsin
dragos kasa görüntü açısından çok güzel evet fakat dragos markasının sadece ramini kullandım memnun kaldım, kasa gibi sıvı soğutma gibi yerlerdede kullanıldığını görüyorum fazla hakim değilim ama daha bilindik markalardan alabilirsen hava akışı vesayre konularda daha uzun ömürlü olur
thermalright sıvı soğutma türkiyeye yeni yeni giriyor 2 sene falan oldu sanırım güzel marka indirimler fiyatlar güzel oluyor ama sıvı soğutma hem işlemci sıcaklığı hemde boru, radyatör, pompa sağlamlığı gibi konularda çok önemli bir husus olduğundan yine bilindik markalardan şaşmamak lazım diye düşünüyorum ama şuana kadar çevremde kullanan oldu hala bi şikayet almadım
7800xt yede düşebilirim ama düşmek istemiyoru gibi 7900 gre ile neredeyse aynı fiyatlar ama performans olarak çok önde bence 7900 greSelam önce sana bir kaç tavsiye vereyim ki bundan sonrakilerde keşkelere düşme