Pek bir kriter aramıyorum ama aklımda olan monitörlere göre bana yardımcı olursanız sevinirim.Samsung monitör kesinlikle önermiyorum malum tüm panellerinde ghosting problemi var, bende CRG50 var ghostingi giderdim orası ayrı ama o bütçeye çok daha iyileri var. İstediğin özellik krıterleri nelerdir onlarıda yaz yardımcı olalım.
Gigabyte olanı kesinlikle öneriyorum.Pek bir kriter aramıyorum ama aklımda olan monitörlere göre bana yardımcı olursanız sevinirim.
Şunlar ;
MSI 24" G2412F 180Hz 1ms (GtG) HDMI DP Adaptive-Sync FHD Rapid IPS Gaming Monitör | ITOPYA
MSI 24" G2412F 180Hz 1ms (GtG) HDMI DP Adaptive-Sync FHD Rapid IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G2412F ITOPYA'dawww.itopya.com
GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G24F-2 ITOPYA'dawww.itopya.com
AOC 23.8" 24G4X 180Hz 0.5ms(MPRT) 1ms(GtG) HDMI DP G-Sync AdaptiveSync HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 23.8" 24G4X 180Hz 0.5ms(MPRT) 1ms(GtG) HDMI DP G-Sync AdaptiveSync HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 24G4X ITOPYA'dawww.itopya.com
Bir de Lenovo Legion R25i-30 diyolar ama benim içime hiç sinmeyen bir monitör.
Gigabyte olanı kesinlikle öneriyorum.
Kullanmadığımız monitörler hakkında yanlış bilgi vermeniz doğru değil hocam be g4 kullanıyorum ghosting yok incelemlerde de ghosting var diyen yok zatenSamsung monitör kesinlikle önermiyorum malum tüm panellerinde ghosting problemi var, bende CRG50 var ghostingi giderdim orası ayrı ama o bütçeye çok daha iyileri var. İstediğin özellik krıterleri nelerdir onlarıda yaz yardımcı olalım.
G4 de ghosting yok yalan yanlış bilgi vermeSamsung monitör kesinlikle önermiyorum malum tüm panellerinde ghosting problemi var, bende CRG50 var ghostingi giderdim orası ayrı ama o bütçeye çok daha iyileri var. İstediğin özellik krıterleri nelerdir onlarıda yaz yardımcı olalım.
Kullanmadığımız monitörler hakkında yanlış bilgi vermeniz doğru değil hocam be g4 kullanıyorum ghosting yok incelemlerde de ghosting var diyen yok zaten
Evet memnunum. Tek sıkıntı yanıt süresini extreme ayara almaman gerekiyor.Memnun musun monitörden?