Neler Yeni

Witcher 3 Grafikleri Çok Kötü Gözüküyor

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,566
İsim
Kerem Çavuş
Keskinleştirmeyi kısıp veya kapatıp dene

hsnyuken

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
hasan yüken
dx11 de oynuyorsan öyle dx12 deneyin
Tam tersi dx 12 de böyle dx 11 de düzgün ama o zaman rtx falan açamıyorum yeni nesil grafiklerle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Keskinleştirmeyi kısıp veya kapatıp dene
Denedim değişmiyor

Uzaklar kaçınılmaz şekilde öyle görünüyor maalesef alışman lazım banada öyle gelmişti ilk başta. Tek çözümü fxaa açmak onda da kenarlar çok tırtıklı oluyor.
Hocam problem normal Bi uzakları kötü gözükmesi problemi değil komple aşırı bi kalitesizlik var minecraft gibi gözüküyor oyun resmen

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,566
İsim
Kerem Çavuş
Tam tersi dx 12 de böyle dx 11 de düzgün ama o zaman rtx falan açamıyorum yeni nesil grafiklerle

Denedim değişmiyor

Hocam problem normal Bi uzakları kötü gözükmesi problemi değil komple aşırı bi kalitesizlik var minecraft gibi gözüküyor oyun resmen
O dediğin olay bernde de olmuştu pixel pixel oluyo neyden olduğunu tam hatırlayamıyorum kesinlikle ilgili diye kalmış aklımda

hsnyuken

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
hasan yüken
O dediğin olay bernde de olmuştu pixel pixel oluyo neyden olduğunu tam hatırlayamıyorum kesinlikle ilgili diye kalmış aklımda
Anladım hocam araştırdım diğer insanlarda da öyle olmuş bazılarında ama bende düzeltmedi acaba başka bi ayar falan mı yapmam lazım nvidia denetim masasından falan o yüzden yazdım çünkü oyun içindeki hiçbir ayarla düzelmedi

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,566
İsim
Kerem Çavuş
Anladım hocam araştırdım diğer insanlarda da öyle olmuş bazılarında ama bende düzeltmedi acaba başka bi ayar falan mı yapmam lazım nvidia denetim masasından falan o yüzden yazdım çünkü oyun içindeki hiçbir ayarla düzelmedi
Birazdan ayarlara girip bi bakayım yazıcam tekrar

The Semih

80+ Gold
1699576891617.png

Driver kalite modunda mı ? bide grafikler Ultrada gibi durmuyor fotolarda garip

-Annatar-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,206
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, ekran kartı, işlemci
Dinamik çözünürlük ölçekleme ve alan derinliğini kapat. Diğer ayarlar açık ve en yüksekte olsun.

Kenar Yumuşatma = TAAU
Ekran Alanı Ortam Kapatma = HBAO+

DLSS, FSR, ray tracing kapalı olsun.

nightfall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Kasım Can
Ben işlemci dahili grafiklerle oynuyorum, ultra ayarları açıyor ama dediğiniz gibi grafiklerde bir sorun var. Orta ayarlara düşürünce daha iyi oldu niyeyse ama YouTube'da oynayanlarda oyunun görüntüsü sanat eseri gibi, anlayamadım...

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,632
Üyeler
159,646
Son üye
Emirr1
Top Bottom