Indirimler bitti belki onumuzdeki gunlerde tekrardan indirim olur ister bekle isyer alıp satacak olanlardan al. 2-3 hafta sonra satmaya başlarlarBende alicaktim babama sorana kadar bitirmiler
Indirimler bitti belki onumuzdeki gunlerde tekrardan indirim olur ister bekle isyer alıp satacak olanlardan al. 2-3 hafta sonra satmaya başlarlarBende alicaktim babama sorana kadar bitirmiler
Bu fiyatlar gelirmi bidahaIndirimler bitti belki onumuzdeki gunlerde tekrardan indirim olur ister bekle isyer alıp satacak olanlardan al. 2-3 hafta sonra satmaya başlarlar
orasını bilemeyiz belki hiç gelmez belki çok daha ucuz fiyattan gelirBu fiyatlar gelirmi bidaha
https://tr.aliexpress.com/item/1005...st_main.5.27aa3d12TvHEsM&gatewayAdapt=glo2tur Rainbow mu bu ? ahahahahKanka sana hiç ısınamadım ya. Dediğin hiçbirşey de gram güven vermedi.
Ayrıca RGB yı bana tanımlamısın ama sen RGB ne bilmiyorsun bence. Elindeki mal da rainbow gibi duruyordu o yüzden yazdım. Ve hala fikrim rainbow olduğu yönünde ve senin RGB yı bu sanman yönünde... İyi forumlar
tek renk yanmıyor dostum arkadaşla dalga geçiyorum her şeyi cok biliyorlar rgb aldım ürünü siparisimi atayım anlamıyoır rainbow diyor halaklavye rainbow duruyor tek renk yanıyorsa argb dir
ne yazık ki alışmak baya zor hocam corsair k55den geçtim bakışıyoruz...bende aynı klavyeden almayı düşünüyorum fakat hiç %65 klavye kullanmadım sizce alınır mı?
Peki 1500₺ bütçeye klavye öneriniz olur mu?orasını bilemeyiz belki hiç gelmez belki çok daha ucuz fiyattan gelir
Bak rainbowKanka sana hiç ısınamadım ya. Dediğin hiçbirşey de gram güven vermedi.
Ayrıca RGB yı bana tanımlamısın ama sen RGB ne bilmiyorsun bence. Elindeki mal da rainbow gibi duruyordu o yüzden yazdım. Ve hala fikrim rainbow olduğu yönünde ve senin RGB yı bu sanman yönünde... İyi forumlar
Bitti konuyu biraz okusan görürsün aslında.yeni hesap oluşturdum ancak hiçbir zaman bu fiyatları göremiyorum bitti mi sorun ney acaba
Güzel kardeşim. Bak ben demedim ki bu rainbow. Rainbow gibi gözüküyor dedim.
Hocam ucu çok açık bir soru zevkinize göre değişir cevabı. Ne tür switch sevdiğinize, ne tür boyut sevdiğinize, ne gibi aydınlatma sevdiğine göre değişir. Ne tarz bir şey arıyosunuz?Peki 1500₺ bütçeye klavye öneriniz olur mu?
Hocam konuya pek hakim değilim ilk kez klavye alacağım ama çok büyük tuşlar istemiyorum. Alma amacım laptopun tuşlarını korumak. Eski laptopta tuşlar fazla deforme olduğu için bu kez direkt bir klavye alayım dedim. İlla RGB olsun diye de bir derdim yok ama kırmızı switch olması daha mantıklı geliyor.Hocam ucu çok açık bir soru zevkinize göre değişir cevabı. Ne tür switch sevdiğinize, ne tür boyut sevdiğinize, ne gibi aydınlatma sevdiğine göre değişir. Ne tarz bir şey arıyosunuz?
%60lık bir klavye işini görecektir ya da tkl bir klavye. Önerim e-yooso z686, z66 ya da ajazz ak680 olur. Hem bütçe dostu hem red switch kaliteli klavyelerHocam konuya pek hakim değilim ilk kez klavye alacağım ama çok büyük tuşlar istemiyorum. Alma amacım laptopun tuşlarını korumak. Eski laptopta tuşlar fazla deforme olduğu için bu kez direkt bir klavye alayım dedim. İlla RGB olsun diye de bir derdim yok ama kırmızı switch olması daha mantıklı geliyor.
Hangi k55?Rgb?Pro?Pro XT?https://tr.aliexpress.com/item/1005...st_main.5.27aa3d12TvHEsM&gatewayAdapt=glo2tur Rainbow mu bu ? ahahahah
Mesaj otomatik birleştirildi:
tek renk yanmıyor dostum arkadaşla dalga geçiyorum her şeyi cok biliyorlar rgb aldım ürünü siparisimi atayım anlamıyoır rainbow diyor hala
Mesaj otomatik birleştirildi:
ne yazık ki alışmak baya zor hocam corsair k55den geçtim bakışıyoruz...