Evet tr fiyatı ile farkını görünce dahada alasım geliyor 4-5 klavye oldu boyle diye diyeÇok mantıklı diyorsun 1 2 yıla zaten 3 4 katı olur fiyatı
Güzelmiş la görünümü ama numpad li klavyeleri çok sevmiyorum olsa bile küçük olucak büyük klavye avantajlı gelmiyor hiç bana
Yine canımı çektiriyorsunuz yavŞuna bakabilirsin hem rgb hem numpad yok 50 lira fark var arasındaE-YOOSO Z66 RGB USB mekanik oyun kablolu klavye kırmızı anahtarı 87 anahtar bilgisayar dizüstü PC için Gamer - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
z11'in red switchi kaçırdım z686'ıyı almayı planlıyorum ben deBeyler satmicaksanız almayın. Yada 2 tane alın yedek olsun. İsraf mq
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben z11 z686 aldım içim yanıyor bunları da almamak için ama frenliyorum
Yok daha almam al al pazara cevircem evi kactane klavye oldu şu aldıklarım gelsin beğenmedigim olursa iade eder alırım belkiŞuna bakabilirsin hem rgb hem numpad yok 50 lira fark var arasındaE-YOOSO Z66 RGB USB mekanik oyun kablolu klavye kırmızı anahtarı 87 anahtar bilgisayar dizüstü PC için Gamer - AliExpress 7
Lağnet olasıcaki numpadi olmasa çekerdim 1 tane 44 cm klavye mi olur monitör boyutunda nerdeyse
tr gönderim yokŞuna bakabilirsin hem rgb hem numpad yok 50 lira fark var arasındaE-YOOSO Z66 RGB USB mekanik oyun kablolu klavye kırmızı anahtarı 87 anahtar bilgisayar dizüstü PC için Gamer - AliExpress 7
Z686 elime ulaşmadı ama z11 of diyorum of. Bedavaya bu kalite.z11'in red switchi kaçırdım z686'ıyı almayı planlıyorum ben de
hocam benim z11 de 1-2 gun once geldi bu klavyenin keycapsleri pbtmi?Z686 elime ulaşmadı ama z11 of diyorum of. Bedavaya bu kalite.
Belki tekrar düşer takipde kal.
295 e mi ne almıştım ben. Çok güzel katite
yanlış linki atmışım var 398 liraya geliyor konusunu birazdan açacağımtr gönderim yok