bu arkadaş bu sistemin 60k ya toplandığını iddia ediyorsa elimde çok güzel satılık köprü varSistem toplama bir bilgisayar adamın dediğine göre 60k ya toplarsın 30k satıyorum diyor
30k etmez kandırıyor senin 12k ederi o
Max 11K eder.Sistem toplama bir bilgisayar adamın dediğine göre 60k ya toplarsın 30k satıyorum diyor
Link?12 Bin TL.
Link yok arkadaşım da var. Tertemiz duruyor alacaksan görüştürürümMax 11K eder.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Link?
Sen kesin almışındır bunu aldıktan sonra soruyorsun şuan. İnşallah yanılıyorumdur çünkü o kadar insan aynı şeyi diyorken sen ekran kartının hala tuf gaming 256 bit falan diyorsun. Bunlar fiyatı değiştirmez. 13 14 bine rahat bulunur öyle sistem 2. El.Sistem toplama bir bilgisayar adamın dediğine göre 60k ya toplarsın 30k satıyorum diyor
almadımSen kesin almışındır bunu aldıktan sonra soruyorsun şuan. İnşallah yanılıyorumdur çünkü o kadar insan aynı şeyi diyorken sen ekran kartının hala tuf gaming 256 bit falan diyorsun. Bunlar fiyatı değiştirmez. 13 14 bine rahat bulunur öyle sistem 2. El.
12 ye imkansız kaç tl çıkıyor fotoğraftaki sistem12 Bin TL.
Arkadaşım 3 sene önce oğlu üniversitede lazım olur diye almış. Çocuk da vefat edince kasayı kullanan yok.12 ye imkansız kaç tl çıkıyor fotoğraftaki sistem
Bu sistemin ederi 16-17k. Fazlası verilmez. 30 a ddr5-4060ti-7500f li sistemler mevcut. 60 veren ağır geridir ya da bilgisayar nedir bilmiyordurSistem toplama bir bilgisayar adamın dediğine göre 60k ya toplarsın 30k satıyorum diyor
Aga 1650 li sistemler bile 13-14k arası. Harbiden abartıyorsun. 3060ti ı da öldürmeMax 11K eder.
Link?
Efendim, bizim halkımız malına gerekenden fazla fiyat biçtiği için 2. el bu kadar pahalı.Bu sistemin ederi 16-17k. Fazlası verilmez. 30 a ddr5-4060ti-7500f li sistemler mevcut. 60 veren ağır geridir ya da bilgisayar nedir bilmiyordur
Aga 1650 li sistemler bile 13-14k arası. Harbiden abartıyorsun. 3060ti ı da öldürme
Efendim, anladım dediğini fakat piyasa üzerinden konuşmuştum benEfendim, bizim halkımız malına gerekenden fazla fiyat biçtiği için 2. el bu kadar pahalı.