Neler Yeni

Mastürbasyona nasıl ara verilir?

warg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Serkan
Hocam bu bağımlılıktan kurtulmak için git sigara iç falan diyenler olmuş ama bu seni daha kötü bir bağımlılığa sürükleyecek. Tamamen bırakmak istiyorsan azaltarak ilerle. Günde 1 defa yapıyorsan 2-3 günde bir yapmaya çalış ve ilerleyen zamanlarda haftada 1 defaya düşür. Mastürbasyonun diğer zararları bir yana sosyal açıdan da zararları var. İradene sahip çıkıp azaltarak ilerle günler geçtikçe de zaten kendi kendine azalacak.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,553
İsim
Cengiz

Atemix38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Atemix38
İnsanlarla aynı ortamda bulun. Yalnız kalmamaya çalış.

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
muhammet
Hocam bu bağımlılıktan kurtulmak için git sigara iç falan diyenler olmuş ama bu seni daha kötü bir bağımlılığa sürükleyecek. Tamamen bırakmak istiyorsan azaltarak ilerle. Günde 1 defa yapıyorsan 2-3 günde bir yapmaya çalış ve ilerleyen zamanlarda haftada 1 defaya düşür. Mastürbasyonun diğer zararları bir yana sosyal açıdan da zararları var. İradene sahip çıkıp azaltarak ilerle günler geçtikçe de zaten kendi kendine azalacak.
Hakkımı yemeyin şimdi. Eğer içiyorsan mastürbasyon yapacağına yak bir dal dedim. Yoksa kullanmayan adama neden zararlı alışkanlık önereyim, değil mi ama?

Kaldı ki devamında şınav çekmek, çay koymak gibi diğer şeyleri de sıralamışım. Önemli olan etkinliğin ne olduğu değil vereceği meşgale aslında.

Starlex

80+ Silver
Soru başliktaki gibi bu aralar boş olduğum için günde 1 bazen 2 kere bile yaptığım oluyor eskisi gibi zevk alamamanın yanı sıra içimi pişmanlık duygusu kaplıyor bunu tamamen bırakmak olmasa bile nasıl ara verebilirim
bunudamı biz söyleyecez kendini disipline sokacaksın bu kadar basit geçende testis sonucunu atan bir eleman vardı onun gibi allah aşkına bunlarıda yazmassın bee
Mesaj otomatik birleştirildi:

300-350 Puan İyi Mi ?
Mareşal rütbesi takılacak

warg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Serkan
Hakkımı yemeyin şimdi. Eğer içiyorsan mastürbasyon yapacağına yak bir dal dedim. Yoksa kullanmayan adama neden zararlı alışkanlık önereyim, değil mi ama?

Kaldı ki devamında şınav çekmek, çay koymak gibi diğer şeyleri de sıralamışım. Önemli olan etkinliğin ne olduğu değil vereceği meşgale aslında.
En iyisi sigarayı hiç içmemesi ama diğer önerdiğiniz şeyleri yaparsa hem kendini geliştirir hem de bi bağımlılıktan kurtarır kendini, linçlemedim yani sizi :D

Soğumasından utanıyorum evet

Küser diye korkuyorum
Hocam yaşınız kaç bilmiyorum ama eğer +18 bir insansanız sevgiliniz zaten mastürbasyon yaptığınızı biliyordur. Her insan yapıyor çünkü. Bu sizin dininize ve etik değerlerinize uygun mu bilmiyorum ama sevgilinizle cinsel ilişkiye girerseniz mastürbasyon yapmazsınız diye düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Mete Han
İlgilendiği Kategoriler
Blgisayarlar bilgisayar ekipmanları fare mousepad
Discord
herseyimaltustolmus_29
Hocam iyi ki bir konu açtık yalvarırım durun artık

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,325
İsim
BenRoboTdeğilİm
Bir otur düşün ben bunu neden yapıyorum diye

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
769
İsim
okr
Soru başliktaki gibi bu aralar boş olduğum için günde 1 bazen 2 kere bile yaptığım oluyor eskisi gibi zevk alamamanın yanı sıra içimi pişmanlık duygusu kaplıyor bunu tamamen bırakmak olmasa bile nasıl ara verebilirim
haftada bir kendine şart koy de ki ben haftada bir kez 31 çekeceim de ve uygula hem azaltırsın haftada 1 defa yapmakta devamlılık içinde iyi ve abartmamış olursun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,651
Üyeler
159,655
Son üye
portakalordakal
Top Bottom