hıc kullanmadım cok kısı teklıf ettı kabulde etmedım ben sahsen guvenmıyorum aslaSahibinden Param Güvende sisteminin alıcı tarafından bir güvensizlik yaşanır mı? Yada alıcı tarafından dolandırma olayı yaşanır mı?
şahsen ben onlarca ürün aldım onlarca işlemciler ekran kartlarını hepsini param güvende ile sattım sorun yaşamadım ama bu sorun yaşamayacağınız anlamına gelmiyor ürün kırılabilir kolayca bozulabilir birşeyse gönderim yapmamanız daha iyi olur diyebilirimSahibinden Param Güvende sisteminin alıcı tarafından bir güvensizlik yaşanır mı? Yada alıcı tarafından dolandırma olayı yaşanır mı?
Alıcı değil daha çok satıya hafif güvensizlik veren sistem alıcı için hiçbir sorun yok onaylamadan para satıcıya gitmiyor istediğin gibi geride gönderebiliyorsun. Satıcıyada şöyle güvensizlik veriyor, alan adam içinden parça sökebiliyor bozabiliyor kargo sırasında zarar görüp geri iade edilebiliyor yani eğer satıcı değilseniz kesinlikle param güvende ile alışveriş yapınSahibinden Param Güvende sisteminin alıcı tarafından bir güvensizlik yaşanır mı? Yada alıcı tarafından dolandırma olayı yaşanır mı?
Dolaptan satın satacaksanız bence adam ürünü olurda geri göndereceğinde ürünün fotoğrafını istiyorlar, iade nedenini yazıyorsun falanSahibinden Param Güvende sisteminin alıcı tarafından bir güvensizlik yaşanır mı? Yada alıcı tarafından dolandırma olayı yaşanır mı?
hayır ben alıcıyım zatenşahsen ben onlarca ürün aldım onlarca işlemciler ekran kartlarını hepsini param güvende ile sattım sorun yaşamadım ama bu sorun yaşamayacağınız anlamına gelmiyor ürün kırılabilir kolayca bozulabilir birşeyse gönderim yapmamanız daha iyi olur diyebilirim
evet alıcıyımAlıcı değil daha çok satıya hafif güvensizlik veren sistem alıcı için hiçbir sorun yok onaylamadan para satıcıya gitmiyor istediğin gibi geride gönderebiliyorsun. Satıcıyada şöyle güvensizlik veriyor, alan adam içinden parça sökebiliyor bozabiliyor kargo sırasında zarar görüp geri iade edilebiliyor yani eğer satıcı değilseniz kesinlikle param güvende ile alışveriş yapın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dolaptan satın satacaksanız bence adam ürünü olurda geri göndereceğinde ürünün fotoğrafını istiyorlar, iade nedenini yazıyorsun falan
Alıcıysan almanda sakınca olmaz adı üstünde oaram güvendeh
hayır ben alıcıyım zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet alıcıyım