Neler Yeni

🔥İndirim Ubisoft connect indirimleri

E0q1NoX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
berkay türküm
1721326120037.png
1721326144438.png

Deli manyak bir indirim var
1721326178967.png

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Far cary serisi son oyunları Alınır mı? acaba 3u almistim grafik anlamında berbat 2-3saat anca dayandim

E0q1NoX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
berkay türküm
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hangi oyunlarını almalıyım sizce hocam
Online oynamak istediğin oyun varsa Rainbow six siege acayip sarıyor arkaşların varsa hikayeli olarak tabikide Ac ile far cry eğer açık dünya gta tarzı oyunları falan seviyorsanız watch dogs çok sarar

Uğur Karabulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Uğur Karabulut
Online oynamak istediğin oyun varsa Rainbow six siege acayip sarıyor arkaşların varsa hikayeli olarak tabikide Ac ile far cry eğer açık dünya gta tarzı oyunları falan seviyorsanız watch dogs çok sarar
ac nin hangi oyunları r6 ve far cry var zaten

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
Eray Fındık
Hocam o oyunun sapıkları var ya bi ara yükledim normal gireyim dedim ilk kez adamlar öyle bi savunma yapıyor ki ben duvarın delindiğini bilmiyordum adam tepemi deldi mermi manyağı yaptı beni çıktım oyundan :D

E0q1NoX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
berkay türküm
Hocam o oyunun sapıkları var ya bi ara yükledim normal gireyim dedim ilk kez adamlar öyle bi savunma yapıyor ki ben duvarın delindiğini bilmiyordum adam tepemi deldi mermi manyağı yaptı beni çıktım oyundan :D
ben anlamadığım bir şekilde bu oyunu ilkokulda çok kolay bir şekilde öğrenmiştim tek başınıza zaten sıkıcı olur bilmiyorsanız öyle ekstra zor bir yanı yok oyunun zaten sadece her karakterin naptığını öğrenmek falan sıkıntı

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
Eray Fındık
ben anlamadığım bir şekilde bu oyunu ilkokulda çok kolay bir şekilde öğrenmiştim tek başınıza zaten sıkıcı olur bilmiyorsanız öyle ekstra zor bir yanı yok oyunun zaten sadece her karakterin naptığını öğrenmek falan sıkıntı
hocam adamların binlerce saati var ben ilk kez girmişim gitmiş bana o adamı atıyor oyunun mekaniklerinde usta olmuş artık ben nabayım onlara eşleştirmesi bana biraz kötü geldi o kadar

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,670
İsim
.
Bu oyun tek oynanmıyor aga tek kişilik oyun önerin varmı
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam adamların binlerce saati var ben ilk kez girmişim gitmiş bana o adamı atıyor oyunun mekaniklerinde usta olmuş artık ben nabayım onlara eşleştirmesi bana biraz kötü geldi o kadar
Hocam bizdekiler silah tutmayı bilmiyor karşıdaki herifler sat komandosu anasını satayım yok böyle bir şey

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,076
Üyeler
159,258
Son üye
unleashed
Top Bottom