hiç far cry oynamadiysan 20 saat oynatiyorFar cary serisi son oyunları Alınır mı? acaba 3u almistim grafik anlamında berbat 2-3saat anca dayandim
hangi oyunlarını almalıyım sizce hocamacreed oynamadıysan onu almanı daha çok öneririm
Online oynamak istediğin oyun varsa Rainbow six siege acayip sarıyor arkaşların varsa hikayeli olarak tabikide Ac ile far cry eğer açık dünya gta tarzı oyunları falan seviyorsanız watch dogs çok sararhangi oyunlarını almalıyım sizce hocam
ac nin hangi oyunları r6 ve far cry var zatenOnline oynamak istediğin oyun varsa Rainbow six siege acayip sarıyor arkaşların varsa hikayeli olarak tabikide Ac ile far cry eğer açık dünya gta tarzı oyunları falan seviyorsanız watch dogs çok sarar
Hocam o oyunun sapıkları var ya bi ara yükledim normal gireyim dedim ilk kez adamlar öyle bi savunma yapıyor ki ben duvarın delindiğini bilmiyordum adam tepemi deldi mermi manyağı yaptı beni çıktım oyundanOnline oynamak istediğin oyun varsa Rainbow six siege acayip sarıyor arkaşların varsa hikayeli olarak tabikide Ac ile far cry eğer açık dünya gta tarzı oyunları falan seviyorsanız watch dogs çok sarar
ben anlamadığım bir şekilde bu oyunu ilkokulda çok kolay bir şekilde öğrenmiştim tek başınıza zaten sıkıcı olur bilmiyorsanız öyle ekstra zor bir yanı yok oyunun zaten sadece her karakterin naptığını öğrenmek falan sıkıntıHocam o oyunun sapıkları var ya bi ara yükledim normal gireyim dedim ilk kez adamlar öyle bi savunma yapıyor ki ben duvarın delindiğini bilmiyordum adam tepemi deldi mermi manyağı yaptı beni çıktım oyundan
hocam adamların binlerce saati var ben ilk kez girmişim gitmiş bana o adamı atıyor oyunun mekaniklerinde usta olmuş artık ben nabayım onlara eşleştirmesi bana biraz kötü geldi o kadarben anlamadığım bir şekilde bu oyunu ilkokulda çok kolay bir şekilde öğrenmiştim tek başınıza zaten sıkıcı olur bilmiyorsanız öyle ekstra zor bir yanı yok oyunun zaten sadece her karakterin naptığını öğrenmek falan sıkıntı
Bu oyun tek oynanmıyor aga tek kişilik oyun önerin varmıben anlamadığım bir şekilde bu oyunu ilkokulda çok kolay bir şekilde öğrenmiştim tek başınıza zaten sıkıcı olur bilmiyorsanız öyle ekstra zor bir yanı yok oyunun zaten sadece her karakterin naptığını öğrenmek falan sıkıntı
Hocam bizdekiler silah tutmayı bilmiyor karşıdaki herifler sat komandosu anasını satayım yok böyle bir şeyhocam adamların binlerce saati var ben ilk kez girmişim gitmiş bana o adamı atıyor oyunun mekaniklerinde usta olmuş artık ben nabayım onlara eşleştirmesi bana biraz kötü geldi o kadar