teşekkür ederim ancak bu 600 tl büttçeyi aşıyor daha uygun bir model var mıbuna benzer bir model kullanıyorum fiyat için bunu attım aynı işlemciyi kullanıyoruz şuan işlemcimin 62 dereceyi geçtiğini görmedimThermalright Burst Assassin 120 TL-C12C 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
1550 RPM hızında çalışan TL-C12C serisi fan, hava akışı ve statik basınç performansını dengeler, CPU soğutucusunda yeni bir performans seviyesi sunar.www.gaming.gen.tr
https://www.gaming.gen.tr/urun/4075...plus-v2-120mm-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu/ bendeki bu
üstteki 1200 lira asssasin burst alınabilir 1000 tl civarına en mantıklısı bu benceteşekkür ederim ancak bu 600 tl büttçeyi aşıyor daha uygun bir model var mı
çok pardon bunu görmemiştim bu mu 60 derecelere indiriyor işlemciyi yoksa 1600 olan mı gelki herhalükalde iyi olacağı kesin şuan işlemciye yük binince 80 i görüyorüstteki 1200 lira asssasin burst alınabilir 1000 tl civarına en mantıklısı bu bence
inceleme videoları varsa onları inceleyebilirsin ben 1600 olanı kullanıyorum 1 hafta önce sipariş verdim 1000 tl ye düşmüştü bf42 gibi ağır bi oyunda 95 dereceyi görüyordu işlemcim bu fan ile 60 ı geçmedi. aşağı yukarı aynı performansı verir bu soğutucudaçok pardon bunu görmemiştim bu mu 60 derecelere indiriyor işlemciyi yoksa 1600 olan mı gelki herhalükalde iyi olacağı kesin şuan işlemciye yük binince 80 i görüyor
anladım ben testlerine bir bakayım beklemem gereken bir tahmini indirim olabilir miinceleme videoları varsa onları inceleyebilirsin ben 1600 olanı kullanıyorum 1 hafta önce sipariş verdim 1000 tl ye düşmüştü bf42 gibi ağır bi oyunda 95 dereceyi görüyordu işlemcim bu fan ile 60 ı geçmedi. aşağı yukarı aynı performansı verir bu soğutucuda
Dark freezer x127AM4 uyumlu fan önerisi r5 5600 için
buna bakayım ozamanhttps://www.gaming.gen.tr/urun/3846...p_epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel buda varmış aynı fiyata yorumları daha çok
önerinizi inceleyeceğimDark freezer x127