yenigeldim
80+ Silver
Maaş alamıyorlar diyen yok ki? Alanı daha geniş değil diyorum. Olay bundan ibaret. Ayrıca diğerlerine göre tırt bölümİlgin yoksa bilgisayar mühendisliği yazma. Arkadaşlarım sırf puanı vs için yazdı. Şimdide diyorlar bir şey anlamıyorum. Sıkılıyorum vs. İlginin olmadığı yeri yazarak ne gelişirsin ne keyif alırsın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mekatronik mezunu 8 kişi tanıyorum. 1 fabrika da mühendis diğerleri de savunma sanayi firmalarında çalışıyor. Aldıkları ücret 50 60 bin. 2 sene önce yeni mezun adam 20 binle girmişti. O zamanlar asgari ücreti bi düşün
Ee okumak bilgisayardan daha ağır. Ona göre hesapla. İlgilenmediğini yazma. Ee de alanda uzmanlık yüksek lisans da gerekecek. İsteyen yerler olacak Bilgisayarda şart değil.Benim de zaten ilgi duyduğum bir alan savunma sanayi. Çocuklukta oyun yapma hayalim olsa da yazılımla alakam olmadı şuana kadar. Bu kafamı karıştırıyor. Sıfırdan 1. sınıfta yazılıma başlayıp da biraz da kendimi geliştirerek donanımlı bir şekilde mezun olabilir miyim? Mesela EE'de elektromanyetik, dalgalar vs. benim lise fiziğimde ilgimi çeken şeyler ama yazılım kısmı gerçekten gözümü korkutuyor belki de yazılım hakkında bilgi sahibi olmadığımdandır.
Benim de korktuğum şey bu maalesef.