benimki yarın gelecek beklemedeyimhocam bende 2 tane almıştım birini iptal edeyim mi acaba. Çok mu kötü. Aliexpress yorumlarında iyi falan diyorlardı
benimki yarın gelecek beklemedeyimhocam bende 2 tane almıştım birini iptal edeyim mi acaba. Çok mu kötü. Aliexpress yorumlarında iyi falan diyorlardı
iade edebiliyoruz değil mi hocambenimki yarın gelecek beklemedeyim
Zannetmiyorumiade edebiliyoruz değil mi hocam
Joystickler 9 noktalı değil sanki xbox360ce programı ile baktığımda baya hassas görünüyordu.bende teslim aldım. bu fiyata değermi bence evet değer. ama tek ko olsaydı yinede değmezmiş. çünkü tahminimdende basit yapıda çıktı. özellikle joystickleri 9 noktalı sadece sağ sol yukarı aşağı ve direkt köşeleri algılıyor. dualsens ve benzeri gibi ince ayar imkanınız yok video atmak isterdim ama yüklenmiyor buraya.
adam akıllı bi şekilde oynayacağım diyorsanız pekişinize gelmez. öyle takılayım uzaktan klavye kullanır gibi oynasamda olur diyosanız sıkıntı olmaz.
karta mı ali hesbaına mı?Ürünü beğenmeyen arkadaşlar anlaşmazlık açabilir ürün çalışmıyor derseniz yüzde 90 para iadesi alırsınız.
İade de 1 ay falan sürer ya bence iadeye değmez gibi çok sıkıntılı veya parçalanmış halde falan geldiyse iade edin derjmkarta mı ali hesbaına mı?
1 doları iade etse ne olur vergisine 4 dolar verdikÜrünü beğenmeyen arkadaşlar anlaşmazlık açabilir ürün çalışmıyor derseniz yüzde 90 para iadesi alırsınız.
Bu hak mı peki? Yalan söyleyerek para iadesi almak?Ürünü beğenmeyen arkadaşlar anlaşmazlık açabilir ürün çalışmıyor derseniz yüzde 90 para iadesi alırsınız.
xoutput verileri ve hissiyat olarak kesinlikle 8 noktalıJoystickler 9 noktalı değil sanki xbox360ce programı ile baktığımda baya hassas görünüyordu.
tabi ki ürün çalışmıyor ise öyle deyin bence de etik değil.Bu hak mı peki? Yalan söyleyerek para iadesi almak?
evetbenim kolların 2 side çalışıyor online testlerde ama steam de gözükmüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
w11 de mi çalıştırdın