Neler Yeni

3000 TL Bütçeye Kulaklık Seçimi

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
.
QQQQ.png

Weftly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Barış
cloud 3 benca

Starlex

80+ Silver

ugurkolasin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Uğur
cloud 3

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@Weftly @Cahit Emin @ugurkolasin @Gorkeemmm @warg @Starlex

SteelSeries Arctis Nova 3 sipariş ettim. Acaba iade mi etsem. Ben fps oyunu pek oynamıyorum. Arada bir oyun oynuyorum, film dizi izliyorum. Bu yüzden Nova 3 tercih etmiştim. Daha önce kulaklık kullanmadım. Bu yüzden HyperX Cloud ağır gelir diye ve tiz sesi çok şikayetlerini gördüğüm için tercih etmedim. Yanlış mı yaptım sizce.

Cahit Emin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Cahit Emin

SteelSeries Arctis Nova 3 sipariş ettim. Acaba iade mi etsem. Ben fps oyunu pek oynamıyorum. Arada bir oyun oynuyorum, film dizi izliyorum. Bu yüzden Nova 3 tercih etmiştim. Daha önce kulaklık kullanmadım. Bu yüzden HyperX Cloud ağır gelir diye ve tiz sesi çok şikayetlerini gördüğüm için tercih etmedim. Yanlış mı yaptım sizce.
amacına göre nova 3 daha mantıklı olabilir

Starlex

80+ Silver

Nova 3 de olurdu corsair hs80 al olmadı

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Umut Kara
reis pedleri deri olan ve ya kafa bandı olmayan kulaklık almanı tavsiye etmem attıklarına bakmadım sadece uyarmak için yazıyorum kafa bandı olmayanlar zamanla acıtabilir baş ağrısı yapabilir pedleri deri olanlarda 2 sene sonra fln deri soyulmaya başlıyo bide terletiyo

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,004,175
Üyeler
159,116
Son üye
Dogukan2035
Top Bottom