wifi olarak kulanmak ıstemıyorum da bluetoothh için alıcam kablolu kullanmam lazım sadeceEvet.
anakartta bluetooth özelliği varsa kullanırsın.wifi olarak kulanmak ıstemıyorum da bluetoothh için alıcam kablolu kullanmam lazım sadece
Her wifi'li anakartta ethernet olur ama bluetootho olmaz. Model söylersen daha rahat yardım edebilirimAnakart olarak wifi bisey alıcam alınca onu kablolu kullanabılırmıyım?
Her wifi'li anakartta ethernet olur ama bluetootho olmaz. Model söylersen daha rahat yardım edebilirim
evet bluetooth özelliği var kullanabilirsin.MSI Pro B650M-A Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart
anakartım bu sadece bluetooth unu kullanıcam kablolu bağlıcam wifi yi
Pekı wifi yi kablolu baglayabılırmıyımevet bluetooth özelliği var kullanabilirsin.
direkt ethernet kablosu ile bağlanıp kullanabilirsin bluetooth cihazları kullanmak için ise bluetooth özelliğini açıp bluetooh cihazları bağlayabilirsin.Pekı wifi yi kablolu baglayabılırmıyım
Ya şimdi diyolarki wifi oldugu için ethernet kablosu yoktur diyolardirekt ethernet kablosu ile bağlanıp kullanabilirsin bluetooth cihazları kullanmak için ise bluetooth özelliğini açıp bluetooh cihazları bağlayabilirsin.
sallamışlar ethernet portu var anakartında.Ya şimdi diyolarki wifi oldugu için ethernet kablosu yoktur diyolar
Ya benım sımdı anakartım wifi ya ben kablolu baglayınca ınternetın full hızını alırmıyım kisallamışlar ethernet portu var anakartında.
alırsın.Ya benım sımdı anakartım wifi ya ben kablolu baglayınca ınternetın full hızını alırmıyım ki