İki monitör arasında kaldım LG panel olarak daha kaliteli geliyor bana renkleri daha canlı oluyor AOC 180 Hz o kafamı karıştırdı arkadaki Hz kullanırken çok fark eder mi
Hz farketmez , bende lg olan model var memnunum fiyat performans ürünüİki monitör arasında kaldım LG panel olarak daha kaliteli geliyor bana renkleri daha canlı oluyor AOC 180 Hz o kafamı karıştırdı arkadaki Hz kullanırken çok fark eder mi
İnan bana aoc renkleri o kadar yoğun ki gözlerim yoruluyor bakarken 2 gün oldu alalıİki monitör arasında kaldım LG panel olarak daha kaliteli geliyor bana renkleri daha canlı oluyor AOC 180 Hz o kafamı karıştırdı arkadaki Hz kullanırken çok fark eder mi
Hocam lg panel olarak evet cok daha iyi fakat bence aoc alin hele fps oynuyorsanizİki monitör arasında kaldım LG panel olarak daha kaliteli geliyor bana renkleri daha canlı oluyor AOC 180 Hz o kafamı karıştırdı arkadaki Hz kullanırken çok fark eder mi
Pardon hocam 144 Muş ben 165 sandım AOC ALIN.Hz farketmez , bende lg olan model var memnunum fiyat performans ürünü