gerçekten hatasız vs diyorsan xs maxi alabilirsin bence ama kimin kullandığına emin ol easycepten falan almanı tavsiye etmem. Diğer arkadş gibi aynı şekilde ben de 1 yıl kullanacağım dediğin için bu fikirdeyim
o zaman 11 al daha mantıklı ekran kamera tatmin etmez hadi kamera etse bile ekranı rezalet en dandik andoridden bile kötü ekran koymuslar klasik apple işte marka satıyor baska bir şey yok alıcaksan 11 x serisini bosver seni 1 sene rahat götürür 11Hocam zaten seneye 15 alacağım sadece 1 sene kullanmak için alıcam güncelleme pek önemli değil
2.elden test ederek alacagım hocam yenilenmise karsıyımgerçekten hatasız vs diyorsan xs maxi alabilirsin bence ama kimin kullandığına emin ol easycepten falan almanı tavsiye etmem. Diğer arkadş gibi aynı şekilde ben de 1 yıl kullanacağım dediğin için bu fikirdeyim
Tamamdır hocam teşekkürler 11 bakıyım birazdao zaman 11 al daha mantıklı ekran kamera tatmin etmez hadi kamera etse bile ekranı rezalet en dandik andoridden bile kötü ekran koymuslar klasik apple işte marka satıyor baska bir şey yok alıcaksan 11 x serisini bosver seni 1 sene rahat götürür 11
bataryayla kasmanın bir alakası yok11 alacaksan sıfır mı alacaksın yoksa o da 2. el mi ben 11 kullanıyorum 3.5 yıl oldu ve sadece batarya sağlığı düşük olduğu için hafif kasmalar yaşıyorum onun dışında bir sorun yok. xs maxte galiba oled ekran var daha kaliteli bir görüntü sunabilir
Apple telefonlarda var kankam eski telefonum 8 plustı batarya sağlığı 83 olduktan sonra baya kastı batarya değiştirdikten sonra kasma falan ortada olmadı.bataryayla kasmanın bir alakası yok
Planlı eskitme hocam, özellikle yavaşlatılıyor ve buna rağmen dengi cihazların 1.5 katına alıcı buluyor tartışmaya açık bir konubataryayla kasmanın bir alakası yok
iyi bilirsn o zaman
senin yaşayıp yasamaman önemlimi? genele bakacaksın dostum. yorumlarında baya iyi adam android istemiyor android al daha iyi diyorsun evet o fiyata daha iyisi var ama almak istemiyor? emoji spama bakarsak cokta senle uğrasmaya değmez
Bilimsel bir şey olsaydı Android'te de olurdu, Android'te olmuyor bu durum. Tabii ki dengesiz voltaj vb durumlar performansı etkiler ancak pil %80'lere düşünce de voltaj sapıtmazvar dostum olmadığını nereden çıkartıyorsun elelktrik elektronik mühendisiyim