Otobuscu06
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 636
Arkadaşlar sorum başlıkta 1 sene götürse yeter güncellemeyle işim yok instagram ve kamera performansı için istiyorum 2.el alacagım Android onermezseniz sevinirim
tabi ki xs max bu da soru muArkadaşlar sorum başlıkta 1 sene götürse yeter güncellemeyle işim yok instagram ve kamera performansı için istiyorum 2.el alacagım Android onermezseniz sevinirim
Hocam hatasız degisensiz 64 gb bir XS MAX buldum onu alıp 1200 TL'ye fppro pili ile degistirecegim sizce mantıklı mı?temizse xs maxi tercih ederdim ikisi arasından
11 kullanıcısıyım bence hafızalar ayd-nıysa xs max al
Aynı hafızaları arkadaşlartabi ki xs max bu da soru mu
mantıklı ama bu teli 1 sene götürsün yeter demenizi de dikkate alarak söylüyorumHocam hatasız degisensiz 64 gb bir XS MAX buldum onu alıp 1200 TL'ye fppro pili ile degistirecegim sizce mantıklı mı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Aynı hafızaları arkadaşlar
Zaten hocam önümüzdeki sene daha iyi bir cihaza geçeceğim amacım Android'den kurtulmak ve iphone a geçiş yapmakmantıklı ama bu teli 1 sene götürsün yeter demenizi de dikkate alarak söylüyorum
Android istemiyorum, teşekkürler.ikisinide almam artık kameraları kotu cunku tatmin etmez hiç telefon görmediysen hayatında bilemem ya da fotograf makinası direkt 12 çek güncelleme almayacagı için satarken cok fazla deger kaybedecek güncelleme almayan apple da zaten kullanılmaz hale geliyor android gibi rootu çaktım baba kurdum son sürümü yapılmıyo
andorid al demedik kardeşim düzgün oku 12 al alıcaksan ne bu apple fanboylugu anlamadım en son s3 minimi kullandın neZaten hocam önümüzdeki sene daha iyi bir cihaza geçeceğim amacım Android'den kurtulmak ve iphone a geçiş yapmak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Android istemiyorum, teşekkürler.
Bütçe yetmediği için zaten bu iki cihaz arasında kaldım, hayır en son S3 mini kullanmadım. İyi akşamlar.andorid al demedik kardeşim düzgün oku 12 al alıcaksan ne bu apple fanboylugu anlamadım en son s3 minimi kullandın ne![]()
ikis arasından 11 daha cok update alır diiğeri daha eski oldugu için omrude daha kısaBütçe yetmediği için zaten bu iki cihaz arasında kaldım, hayır en son S3 mini kullanmadım. İyi akşamlar.
Hocam zaten seneye 15 alacağım sadece 1 sene kullanmak için alıcam güncelleme pek önemli değilikis arasından 11 daha cok update alır diiğeri daha eski oldugu için omrude daha kısa