Hayır nasıl güncelleniyorTüm driverleri ve biosu güncelledin mi?
Demek ki neymiş istediğin zaman konuyu doğru yere açabiliyormuşsun...pubg oynarken desteklediği fpsyi vermio kasıo donuyo pc 12 ram 240 gb sandısk ssd taktırdım bılgısayar hızlandı ama oyun oynarken hala aynı sorunu yasıyorum lutfen bılgısı olan yazsın ne yapmalıyım
Ekran kartinin sitesinden ve anakartin sitesinden parcalarin modellerini bul indir. Youtube de driver guncelleme videolari var izle yaparsın.Hayır nasıl güncelleniyor
Kardeşim yeniydim anlatabiliomuyum sonradan bakınca farkettim bu konuda üstün olunca kendini ne sanion bide gülüyorlar ajsbsjsbjd afferin sana alkış bişe biliosun maşallahDemek ki neymiş istediğin zaman konuyu doğru yere açabiliyormuşsun...
Aynen aynen. Yeni olmak gözlerini mi kapatıyor? Yazıları mı okuyamıyorsun? Her gün senin gibiler yüzünden gereksiz bildirimler geliyor. İnsanı yoruyorsunuz. Hepinizi reportluyorumKardeşim yeniydim anlatabiliomuyum sonradan bakınca farkettim bu konuda üstün olunca kendini ne sanion bide gülüyorlar ajsbsjsbjd afferin sana alkış bişe biliosun maşallah
Katılma tarihime bakabilirsin kardeşim ondan sonra düzelttim ha artı rapolamazsan adam değilsin anladın herkes kendini bişe sanio arkadaş iyi dilden anlayan yokAynen aynen. Yeni olmak gözlerini mi kapatıyor? Yazıları mı okuyamıyorsun? Her gün senin gibiler yüzünden gereksiz bildirimler geliyor. İnsanı yoruyorsunuz. Hepinizi reportluyorum