Kitap oku ne oyunu yaaUzun yolda oynamak için varsa internetsiz mobil oyun öneriniz çok işime yarar teşekkürler
Kitap okuyan erkek g/\ydırKitap oku ne oyunu yaa
Kitabım da var oyun önerisi lazım banaKitap oku ne oyunu yaa
İndirmeye koydum, internetsiz dimi oyunSIERRA 7 - Tactical Shooting, Age of War, Noblemen: 1896, Stick And Gun. Umarım ilgini çeker.
Hocam seneler önce oynamıştım, güncellemeyle ne oldu ne bitti bilmiyorum. Belki oyun içi can veya para alımları vardır Sierra için. Diğerlerinde reklam hatırlamıyorum.Kitabım da var oyun önerisi lazım bana
Mesaj otomatik birleştirildi:
İndirmeye koydum, internetsiz dimi oyun
ne yapsın adam kitap okumayıp günde 6 saat instagramda reels mi izlesinKitap okuyan erkek g/\ydır
eğer arkadaşlarınla beraber uzun yola çıkıyorsan 4 kişilik oyunlar adı altında tonla minigame barındıran oyunlar var onları tercih edebilirsiniz eğlenceli olurUzun yolda oynamak için varsa internetsiz mobil oyun öneriniz çok işime yarar teşekkürler
tek olacağım sağol yine dene yapsın adam kitap okumayıp günde 6 saat instagramda reels mi izlesin
Mesaj otomatik birleştirildi:
eğer arkadaşlarınla beraber uzun yola çıkıyorsan 4 kişilik oyunlar adı altında tonla minigame barındıran oyunlar var onları tercih edebilirsiniz eğlenceli olur
Hocam tam konunun üstüne offline games diye bir oyun buldum 100 mb içinde envai çeşit oyun var: Uno, Satranç, Amiral Battı, Kelime Avı, Sudoku, 2048, Mayın Tarlası, Bilardo, Yılan vb.tek olacağım sağol yine de
vampire survivorstek olacağım sağol yine de
Loop Hero çok ucuz ve PC versiyonu ile bire bir aynı. Aynı şekilde The Room serisi de ucuz olması lazım (ücretsiz mobil oyun denen foseptik çukuruna girmem.)Uzun yolda oynamak için varsa internetsiz mobil oyun öneriniz çok işime yarar teşekkürler