U Ulzzances 80+ Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 1 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim umut 31 Temmuz 2024 #1 Arkadaslar selam lenovo bılgısayarımda dokunmatık ekranı nasıl kapadım bılmıyorum ama ıs ıcın gerı acmam lazım yardımcı olur musunuz
Arkadaslar selam lenovo bılgısayarımda dokunmatık ekranı nasıl kapadım bılmıyorum ama ıs ıcın gerı acmam lazım yardımcı olur musunuz
F Farex 80+ Silver Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 2,859 1 Ağustos 2024 #2 Uzaktan bağlantı ile yardımcı olabilirim çünkü tam ezbere bilmiyorum ayda internetten videolara bakabilirisniz.
Uzaktan bağlantı ile yardımcı olabilirim çünkü tam ezbere bilmiyorum ayda internetten videolara bakabilirisniz.
rmco3 80+ Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 41 Dahası Reaksiyon skoru 9 İsim mahmunadam 1 Ağustos 2024 #3 Ulzzances yazmış: Arkadaslar selam lenovo bılgısayarımda dokunmatık ekranı nasıl kapadım bılmıyorum ama ıs ıcın gerı acmam lazım yardımcı olur musunuz Devamı için tıklayın... Tablet modunu açınız
Ulzzances yazmış: Arkadaslar selam lenovo bılgısayarımda dokunmatık ekranı nasıl kapadım bılmıyorum ama ıs ıcın gerı acmam lazım yardımcı olur musunuz Devamı için tıklayın... Tablet modunu açınız