Geçen ay aynısını 96₺ almıştım vergi dahil. Kontrolcüsü 5v usb ile geliyor 20 metreyi tam anlamıyla beslemiyor. Kontrolcünün içini açıp 12v trafoya bağlayıp kullanıyorum loş bir ortam için gayet yeterli. 20 metre fakat ledler arasındaki boşluk biraz fazla odayı cidden aydınlatmak istiyen almamalı. Bilgisayar kasamın hem içine hem altına döşedim anakart ile kontrol ediyorum çok hoş bir görüntü sağladı.100 200 bandına alınabilecek ürün. 360₺ etmez
baskasinin adina almaniz lazim hocam aileden baska birisinin ustune alin.
değmez bence o parayaAlıntıyı görüntüle
Arkadaşlar 470 TL'ye aldım ama içime sinmedi sizce iade etmeli miyim?
İade etmeli miyim?değmez bence o paraya
Değmez. Bekleyin tekrardan 100 200 bandına düşecektir.Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar 470 TL'ye aldım ama içime sinmedi sizce iade etmeli miyim?
İade ettim hocam ne zaman yatar acabaDeğmez. Bekleyin tekrardan 100 200 bandına düşecektir.
hocam 5v yerine 12v takarsanız patlar, aynı volt(5v) daha yüksek amper takmanız lazımGeçen ay aynısını 96₺ almıştım vergi dahil. Kontrolcüsü 5v usb ile geliyor 20 metreyi tam anlamıyla beslemiyor. Kontrolcünün içini açıp 12v trafoya bağlayıp kullanıyorum loş bir ortam için gayet yeterli. 20 metre fakat ledler arasındaki boşluk biraz fazla odayı cidden aydınlatmak istiyen almamalı. Bilgisayar kasamın hem içine hem altına döşedim anakart ile kontrol ediyorum çok hoş bir görüntü sağladı.100 200 bandına alınabilecek ürün. 360₺ etmez
2 haftadır 12v ile kullanıyorum sıkıntı olmadı şuana kadar. Kontrolcünün 12v versiyonuda var tıpa tıp aynı duruyorlar tahminimce iç anakartı aynı dış etiketi farklı. Sorun olsaydı ilk taktığımda yanardı.hocam 5v yerine 12v takarsanız patlar, aynı volt(5v) daha yüksek amper takmanız lazım
Çok fazla iade ücretim oldu aliexpress’te maksimum 1 hafta içinde geldi.İade ettim hocam ne zaman yatar acaba
Hocam sizce bunu almalı mıyım yoksa indirim mi beklemeliyim?2 haftadır 12v ile kullanıyorum sıkıntı olmadı şuana kadar. Kontrolcünün 12v versiyonuda var tıpa tıp aynı duruyorlar tahminimce iç anakartı aynı dış etiketi farklı. Sorun olsaydı ilk taktığımda yanardı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok fazla iade ücretim oldu aliexpress’te maksimum 1 hafta içinde geldi.
Bekleyin. choice day gelir yakın zamanda tekrar düşecektir fiyatı.Hocam sizce bunu almalı mıyım yoksa indirim mi beklemeliyim?
beklentimizin olabileceği bir rgb öneriniz var mı?cok beklentiniz yoksa alabilirsiniz bu arada orda bluetooth olani ile arasinda 20tl fark varmis onu oneririm.