Neler Yeni

Sistem için güzel bir tavsiye (?)

yametw

80+
Katılım
29 Eylül 2023
Mesajlar
19
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
ali hol
Bütçe
25000
Öncelikle şunu belirteyim bu konun çok bir ciddiyeti yok aciliyetim yok siziden geleceği tahmin etmenizi de istemiyorum siz olsaydınız nasıl davranırdınız onu sormak istemekteyiz aralıklı oyun ve eğitim için 4060-4060ti'lı(25k) bir PC anlamak istemekteyiz lakin şuan piyasada belli başlı sistemler dışında Yeni çıkan sistemler pek yok Kasım ayını beklemek mi daha mantıklı yoksa şimdi almak daha mı mantıklı?
 
Katılım
25 Temmuz 2024
Mesajlar
108
Öncelikle şunu belirteyim bu konun çok bir ciddiyeti yok aciliyetim yok siziden geleceği tahmin etmenizi de istemiyorum siz olsaydınız nasıl davranırdınızÖncelikle şunu belirteyim bu konun çok bir ciddiyeti yok aciliyetim yok siziden geleceği tahmin etmenizi de istemiyorum siz olsaydınız nasıl davranırdınız onu sormak istemekteyiz aralıklı oyun ve eğitim için 4060-4060ti'lı(25k) bir PC anlamak istemekteyiz lakin şuan piyasada belli başlı sistemler dışında Yeni çıkan sistemler pek yok Kasım ayını beklemek mi daha mantıklı yoksa şimdi almak daha mı mantıklı?

Sin erji G l a ci er arat bulursun​

 

CFK’

80+ Bronze
Katılım
4 Ocak 2021
Mesajlar
953
Dahası  
Reaksiyon skoru
284
İsim
Cefika
Al geç şuan piyasa ölü fiyatlar bazen çok uyguna düşüyor. Önceki kasım ayından daha uyguna ürünler var, asgari ücret ve doların artmasına rağmen. Beklemeye değmez, gelecek ne olur bilinmez ama alman daha mantıklı doları serbest bıraktıklarında ki illa ki bir yerde bırakacaklar fiyatlar fırlayacak. Yatırım tavsiyesi değildir.
 
Top Bottom