Yd cihazlar?S22+ ve ultra 2. Elde yarı fiyatına bulunuyor. 10k ya s22+ aldım on numara cihaz 11k ya ultra bakıyorum şimdi.
Yd cihazlar?S22+ ve ultra 2. Elde yarı fiyatına bulunuyor. 10k ya s22+ aldım on numara cihaz 11k ya ultra bakıyorum şimdi.
Yurtdışı cihazlarYd cihazlar?
Yurt dışı kumar cihazlarla neden sıfır garantili cihazları kıyaslıyorsun?S22+ ve ultra 2. Elde yarı fiyatına bulunuyor. 10k ya s22+ aldım on numara cihaz 11k ya ultra bakıyorum şimdi.
Hocam bir şey soracağım.Bu samsung Fe serisi hakkında ne düşnüyorsunuz?Sarj ve ısınma sorunundan çok şikyet var.Telefonu yakın bri zamanda değişeceğim fakat s21 fe almayı düşünüyorumYurt dışı kumar cihazlarla neden sıfır garantili cihazları kıyaslıyorsun?
hocam konuyu kitleyin bence çünkü sonu 7 yle biten rakamlar stok yok anlamına geliyor alan arkadaşlara cihaz gelmeyecek büyük ihtimalGüzel fiyat. İnce çerçeveleri, kamerası ve 45W hızlı şarjı sayesinde S23 FE'den daha iyi. Batarya süresi de düz S22'den çok daha iyi, S23 FE'e yakın.
SAMSUNG Galaxy S22+ 128 GB Akıllı Telefon Green Fiyat & Özellik | MediaMarkt
SAMSUNG Galaxy S22+ 128 GB Akıllı Telefon Green fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübünewww.mediamarkt.com.tr
Bataryaları zayıf olmasa alınabilecek en tatlı ve dengeli cihazlardan. S23 FE biraz daha iyi ama öncekiler zayıf maalesef.Hocam bir şey soracağım.Bu samsung Fe serisi hakkında ne düşnüyorsunuz?Sarj ve ısınma sorunundan çok şikyet var.Telefonu yakın bri zamanda değişeceğim fakat s21 fe almayı düşünüyorum
S22+ mi s23fe mi peki?Malzeme kalitesi kamerası s22+ dahja iyi sanırım.S23 fe nin de işlemcisi ve bataryası bir tık daha önde sanırım.Ek olarak günlük kullanım için alacağım 1günü çıkarırlar herhalde.Bataryaları zayıf olmasa alınabilecek en tatlı ve dengeli cihazlardan. S23 FE biraz daha iyi ama öncekiler zayıf maalesef.
S22+ da da batarya çok iyi değil Exynos sağ olsun. Ama segment olarak S22+ daha iyi tabii.S22+ mi s23fe mi peki?Malzeme kalitesi kamerası s22+ dahja iyi sanırım.S23 fe nin de işlemcisi ve bataryası bir tık daha önde sanırım
Aman aman fark olur mu sarj sürelerindeS22+ da da batarya çok iyi değil Exynos sağ olsun. Ama segment olarak S22+ daha iyi tabii.
Ben GSMArena incelemesine bakıyorum oradan kıyasla istersen.Aman aman fark olur mu sarj sürelerinde
Alıntıyı görüntüleepeyde kağıt üstünde %20 civarı fark var.
Teşekkürler daha iyi olur.Epey çok doğru göstermıyor fakat kağıt üstünde kıyaslama yapan site çok azBen GSMArena incelemesine bakıyorum oradan kıyasla istersen.