Neler Yeni

Forumun 2 ye bolundugu iste o soru

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Burak Cetin
1Ay boyunca her gun Ganj nehrinden olmak kaydiyla 3L su iceceksiniz ve her gece 2 tane olmak suretiyle indian crazy guylsr yataginizda sizinle bereber yatacak.Ama 1 ayin sonunda 891 milyar euro para alacaksiniz.
Kabul mu

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,583
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
tabii ki değil

FurkanIIy

80+ Bronze
Hocam Ganj nehrinden 3 litre değil 1 bardak su içsen bile ölürsün.

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
1Ay boyunca her gun Ganj nehrinden olmak kaydiyla 3L su iceceksiniz ve her gece 2 tane olmak suretiyle indian crazy guylsr yataginizda sizinle bereber yatacak.Ama 1 ayin sonunda 891 milyar euro para alacaksiniz.
Kabul mu
Buradan su içsem A'dan Z'ye her türlü bakteri bulaşır, her türlü hastalığı kaparım :D
Parayı alamadan ölürüm ya da alınca bile kullanamam hocam

Starlex

80+ Silver
Kabul mu
Forumu kokuttun be 🤢

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
60,810
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
her gece 2 tane olmak suretiyle indian crazy guylsr yataginizda sizinle bereber yatacak
Bi de para mı verecekler 😋

Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
hazarcoban
Kabul mu
Türkiye bankalarından 350 bin tl kredi çekiyorum.Sonra o parayla gidip en kaliteli su filitresi alıyorum ve kalan 10 bin tl ye de en iyi vazelini alıyorum.1 aydan uzun süren bir birliktelik olsaydı anal fisurde ilerleyen zamanlarda dışkı tutamama gibi sıkıntılar meydana gelebilirdi fakat 1 ay için kısa bir sürede bir sıkıntı olabilme ihtimali çok zayıftır.Saygılar

LynxE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
Yunus
Kabul mu
Ölümsüz olacaksam ve indianlar sadece uyuyacaksa kabul

LynxE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
Yunus
O su bokludur ben içmem
19441.jpg

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Burak Cetin
Ölümsüz olacaksam ve indianlar sadece uyuyacaksa kabul
uyku yok
0 uyku
ve olumsuz olamayacaksin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Türkiye bankalarından 350 bin tl kredi çekiyorum.Sonra o parayla gidip en kaliteli su filitresi alıyorum ve kalan 10 bin tl ye de en iyi vazelini alıyorum.1 aydan uzun süren bir birliktelik olsaydı anal fisurde ilerleyen zamanlarda dışkı tutamama gibi sıkıntılar meydana gelebilirdi fakat 1 ay için kısa bir sürede bir sıkıntı olabilme ihtimali çok zayıftır.Saygılar
hocam hersey tamamiyla dogal olacak

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,583
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
O suyu içersen zaten 1 ay a kalmaz nallari dikersin

Top Bottom