sıkıntı yok. Daha dün geldi benim kargom pahalı fiyattan almıştım bugun indirime girmiş Aydınlatması çok güçlü.Terasda çay içerken aydınlatıyor tavsiye ederimmağaza kendine bir sürü sahte 5 yıldızlı yorum yaptırmış haberiniz olsun.
aynu durumu bende yaşadım hocam dün geldi benimde ama bi tane daha verdim sipariş bakalım.sıkıntı yok. Daha dün geldi benim kargom pahalı fiyattan almıştım bugun indirime girmiş Aydınlatması çok güçlü.Terasda çay içerken aydınlatıyor tavsiye ederim
Sipariş verdim bakalım ne çıkacak 96 tl ye denemeye değer benceBu fiyata ne masa lambası bulabilirsiniz ne şarjlısını bulabilirsiniz ne kargo bedavasını bulabilirsiniz nede böyle kalitelisini bulabilirsiniz. Düşünmeden alın .....
Noas 3 Renk Dokunmatik USB Şarjlı Döner Başlıklı Masa Lambası Fiyatları ve Özellikleri
Noas 3 Renk Dokunmatik USB Şarjlı Döner Başlıklı Masa Lambası en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Size zahmet geceleyin kitap okumayı dener misiniz ve etrafı nasıl aydınlatıyor diye 3 renginin fotoğrafını çekerseniz çok sevinirimürünüm geldi gayet güzel ısık veriyor gece de bakalım nası ortam vercek
Tabi atarımBataryası çabuk ölür gibi ama geldiğinde bunu biraz kurcalayıp prizden çalışabilir hâle getirebilirim belki 3 renk olması güzel ama keşke şiddet ayarı da olsaymış.
Diğer powerbank lamba
Bu arada bu da çok güzelmiş, powerbank olarak pek iş görmez ve bunun da bataryası çabuk gider gibi ama bu daha çok hoşuma gitti, galiba ikisini de alıcam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Size zahmet geceleyin kitap okumayı dener misiniz ve etrafı nasıl aydınlatıyor diye 3 renginin fotoğrafını çekerseniz çok sevinirim