DoctorLuci
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Arkadaşlar MotoSpeed CK61 RGB klavyemin Q tuşundaki rgb çalışmıyor tamir edebilirmiyim veya elektrikçiler tamir eder mi ?
Hocam hiç mi çalışmıyor yoksa sadece yeşil mavi falan mı yanmıyor? Uygun ledi bulursanız elektronikçiye götürüp yaptırabilirsiniz mantık basit. Ledin 4 tane girişi var hepsi diğer ledler gibi doğru bağlanmalı lehimle o zaman düzgün çalışır.Arkadaşlar MotoSpeed CK61 RGB klavyemin Q tuşundaki rgb çalışmıyor tamir edebilirmiyim veya elektrikçiler tamir eder mi ?
tuş çalışıyor sadece ledi yanmıyor ck61 in switchleri değişiyorsa değiştirmem daha mı mantıklı ?Hocam hiç mi çalışmıyor yoksa sadece yeşil mavi falan mı yanmıyor? Uygun ledi bulursanız elektronikçiye götürüp yaptırabilirsiniz mantık basit. Ledin 4 tane girişi var hepsi diğer ledler gibi doğru bağlanmalı lehimle o zaman düzgün çalışır.
Hocam ben zaten tuşla alakalı bir şey demedim. Led bozulmuş işte uygun bir taneyle değiştirmeniz gerekiyor.tuş çalışıyor sadece ledi yanmıyor ck61 in switchleri değişiyorsa değiştirmem daha mı mantıklı ?
hocam alakası yok ledler switchte olmuyor kituş çalışıyor sadece ledi yanmıyor ck61 in switchleri değişiyorsa değiştirmem daha mı mantıklı ?
tamamdır teşekkür ederimHocam ben zaten tuşla alakalı bir şey demedim. Led bozulmuş işte uygun bir taneyle değiştirmeniz gerekiyor.