teşhir mi aldınız hocam?3 gün önce HP victus 16 ryzen 5 4060 8 GB li olan modelini aldım gayet memnunum sıkıntı yok ama bugün karanlıkta dikkatimi çekti laptopta webcamın az sağında hafif bi açıklık var bu açıklık aşırı sorun teşkil eder mi ?
Yok hocam sıfırteşhir mi aldınız hocam?
bi sorun olmaz hocam benimde dell laptopumda aynısı vardı elektrik bandı yapıştırmıştımYok hocam sıfır
İnternetten aldıysan illaki olur ölü piksel olmadığına dua et.3 gün önce HP victus 16 ryzen 5 4060 8 GB li olan modelini aldım gayet memnunum sıkıntı yok ama bugün karanlıkta dikkatimi çekti laptopta webcamın az sağında hafif bi açıklık var bu açıklık aşırı sorun teşkil eder mi ?
Hocam dogrudur da urun pahali olunca insan da bi iskilleniyo bakalım götürsem mi götürmesem mi kararsızımbi sorun olmaz hocam benimde dell laptopumda aynısı vardı elektrik bandı yapıştırmıştım
İnternetten almadım sıfır teknosadan aldım ölü piksal ışık sızma vs yaptım hiçbir skıntısı yokİnternetten aldıysan illaki olur ölü piksel olmadığına dua et.
Hocam sizce basit bir şey mi götürmeli miyim cihazıİnternetten aldıysan illaki olur ölü piksel olmadığına dua et.
Garantiye götürün isterseniz baksınlar, götürmenizin size bi zararı yok yani.Hocam dogrudur da urun pahali olunca insan da bi iskilleniyo bakalım götürsem mi götürmesem mi kararsızım
Mesaj otomatik birleştirildi:
İnternetten almadım sıfır teknosadan aldım ölü piksal ışık sızma vs yaptım hiçbir skıntısı yok
Hocam böyle bir şey için peki ürün değişmdz değil mi şimdi değişirse falan belki ölü pikselli ürün falan gelir bir de saatlerce oyun yükledim rdr2 tlou falan fistan 6 7 tane 100 GB oyun en baştan yüklemekle uğraşılmaz çünküGarantiye götürün isterseniz baksınlar, götürmenizin size bi zararı yok yani.
Zaten istesen bile böyle bir şey için ürün değişimi yapmazlar fakat tamir edilebilir.Hocam böyle bir şey için peki ürün değişmdz değil mi şimdi değişirse falan belki ölü pikselli ürün falan gelir bir de saatlerce oyun yükledim rdr2 tlou falan fistan 6 7 tane 100 GB oyun en baştan yüklemekle uğraşılmaz çünkü