Neler Yeni

Sanırım kendim için mükemmel mouse'u buldum en fp

Shourd

80+ Silver
peki hocam geçilirmi başka bir şey önerir misiniz? 500 tl
dediğim gibi makrolu oynicaksanız ve benim gibi ağır mouse seveiyorsanız bence 400tl nin bile altına bundan iyisini bulamazsınız bende mc için kulanıcağım

asrın_tok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Ebubekir usta
dediğim gibi makrolu oynicaksanız ve benim gibi ağır mouse seveiyorsanız bence 400tl nin bile altına bundan iyisini bulamazsınız bende mc için kulanıcağım
valla ben craftrise sonoyuncu bırakalı çok oldu pc satıp ps almayı deneyecğim olmazsa t50 alırım

Shourd

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Boran Şimşek
evet daha yeni bi mouse önerisi için konu açmıştım ama sanırım mükemmel mouseyi buldum bu fiyatlara 400tl bile değil bloodynin bi mosesi sizce nasıl bu mouseye driver kuruluyormu onu söylermisiniz birde bu sitedeki mouse ile aynılar değilmi

mouse link-

mousenin tanıtım sayfası ama emin değilim burda t50 yazıyor orda t50 lk beni bi aydınlatırmısınız-

ve son olarak buda msi ben özeliklerine baktığımda t50 biraz daha iyi gibi sizce?

not-bu mouse kendim için bana göre en rahat olanı ben daha çok ağır mouse biraz kalıplı kulanan ve seven biriyim size uymaz daha iyisi bulunur olabilir benim için mükemmel denebilir fiyatıda uygun
Aynen hocam mükemmel f/p cart curt en iyi cihazı buldunuz. Ivır zıvır özellikler ile uğaşmaya düşünmeye gerek yok alıcaksın bir tane takoz 300 gram markası random bir cihaz bakacaksın keyfine.

Shourd

80+ Silver
Aynen hocam mükemmel f/p cart curt en iyi cihazı buldunuz. Ivır zıvır özellikler ile uğaşmaya düşünmeye gerek yok alıcaksın bir tane takoz 300 gram markası random bir cihaz bakacaksın keyfine.
ne dediğinizi anlamadım bu mouseden bahsedorsanız kendi sitesinde yazana göre 148 gram ağırlı varmış marka olarak bi çok yerde okudum güzel diyorlar bloody için en azından uzun ömürlü ve kaliteli diyorlar sizce nasıl kulanıcı deneyiminiz sanırsam var

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yazılımında core3 aktif değil. Kendi sitesinde 10 dolara satılıyor. Bloody'i makro için alacaksanız core 3/4 aktif olan ürünleri alın. Yoksa makronun bir anlamı olmuyor. Aktif olup olmadığı açıklama kısmında veya başlıkta yazar.

Shourd

80+ Silver
Yazılımında core3 aktif değil. Kendi sitesinde 10 dolara satılıyor. Bloody'i makro için alacaksanız core 3/4 aktif olan ürünleri alın. Yoksa makronun bir anlamı olmuyor. Aktif olup olmadığı açıklama kısmında veya başlıkta yazar.
10 dolarda iyi paraymış core 1ve 2 de ne tür özelleştirmeler yapılabiliniyor en azından düşük cpsde olsa bi makro ayarlayabiliyormuyum core 3ve 4 ten biraz tırsıyorum parasını geçtim ban riski var diyorlar

jordanmsd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Mesut Sarıkaya
Eger bedwars falan oynamiyorsaniz gerek yok bu kadar hantal bir mouse a.

Shourd

80+ Silver
Eger bedwars falan oynamiyorsaniz gerek yok bu kadar hantal bir mouse a.
zaten hocam mc türü oyunlara sardım şu aralar bedwars oynuyorum birde hantal derken ağırlık için mi diyorsunuz?

jordanmsd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Mesut Sarıkaya

Shourd

80+ Silver
Evet. hem cok agir hem de eski.
ha eskilik konusunda bişi diyemem haklısınızdır pek bilmiyorum onu ağırlık konusunda diyorsanızda ben ağır mouse seven biriyim zaten konuyada yazmıştım benim için ağır olması lazım hissetmem lazım o mouseyi böyle ağır mouselerde oyniyabiliyorum hafifler sanki yokmuş gibi oluyor onu sevmiyorum pek .d kabul ediyorum garip biriyim

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
10 dolarda iyi paraymış core 1ve 2 de ne tür özelleştirmeler yapılabiliniyor en azından düşük cpsde olsa bi makro ayarlayabiliyormuyum core 3ve 4 ten biraz tırsıyorum parasını geçtim ban riski var diyorlar
Ban riski oyundan oyuna değişir. Ama ben makrodan ban yiyene denk gelmedim. Yıllardır kullananları da biliyorum kim olduğunu sorma (!) 3/4 yoksa almana değmez. Ki şöyle bir durum daha var detaylı bir makro ise kendin yapma şansın yok 3-4 dolara satıyorlar alman gerekiyor. Logitechlere de bakabilirsin makro kullanacaksan. Bloody ve logi dışında makroda iyi olan marka yok zaten. Ayrıca logitechin yazılımı tamamen ücretsiz. Sadece özel bir makro istersen dediğim gibi onu alırsın.

Shourd

80+ Silver
Ban riski oyundan oyuna değişir. Ama ben makrodan ban yiyene denk gelmedim. Yıllardır kullananları da biliyorum kim olduğunu sorma (!) 3/4 yoksa almana değmez. Ki şöyle bir durum daha var detaylı bir makro ise kendin yapma şansın yok 3-4 dolara satıyorlar alman gerekiyor. Logitechlere de bakabilirsin makro kullanacaksan. Bloody ve logi dışında makroda iyi olan marka yok zaten. Ayrıca logitechin yazılımı tamamen ücretsiz. Sadece özel bir makro istersen dediğim gibi onu alırsın.
anladım sağolun dediğim gibi zaten öyle detaylı işlere girmiceğim o zaman bu mouse yeterlidir bana bu fiyat bandına kendime göre bulabildiğm tek bu yoksa param olsaydı logitech g502 hero veya bloody w95 max alırdım o kadar detaylı şeylerde kulanmicağım baya bişi varmış bakmıştım silah sekmesini engeliyor mermi yolu ayarı seri atış modu fln daha gidiyor o kadar şeyle işim yok zaten belki ilerde denemek için bakarım ama şuanlık gerek yok bu arada tavsiyeleriniz için çok sağolun size bi sorum olucak ben şimdi bunlar gibi kaliteli fazla detaylı yazılıma sahip mouse hiç kullanmadım bunlar hakkında youtubede doğru düzgün rehber yok nasıl hallederim bunu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,978
Üyeler
159,427
Son üye
ahmednabi
Top Bottom