musti1824
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 169
- İsim
- Mustafa Aydın
bunu kullandım ara ara kopmalar meydana geldi şuan mercusys ME10 kullanıyorum gayet memnunum ama yine sana kalmışEvde kullandığım ürün bu https://www.akakce.com/wifi-guclend...8Xf-hUjFaXnge4mHrN_9JFyaKg-6H9U0aAqPREALw_wcB
ilk aldığımda güzeldi fakat sonradan sıklıkla kopmalar yaşanmaya başladı 2 yıldır bu çileyi çekiyorum artık çekilemeyecek hale geldi , çok pahalı olmayacak f/p bir dağıtıcı arıyorum önerilerinizi bekliyorum
Şu ürünü gördüm eski kullandığımın yeni versiyonu gibi duruyor sizcr nasıldır farklı ürün önerileriniz varsa bekliyorum
Xiaomi Mi AC1200 1200 Mbps Wifi Güçlendirici Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Xiaomi Mi AC1200 1200 Mbps Wifi Güçlendirici fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Xiaomi Mi AC1200 1200 Mbps Wifi Güçlendirici özelliklerini incele, 775,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben denedim boşuna uğraşmaya değmez 1 ay sonra yine aynı problem ortaya cıkıyorkopmaların çözümü var. modemden bağlandığın cihaza sabit ip veriyorsun. youtube ta bu konuda videolar var.