Neler Yeni

Hangi laptopu tercih etmeliyim

phxey41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
kerem
Makine mühendisliği bölümü için bilgisayar alıcam (laptop) diğer konumda önerilenlerden bunlar daha iyi gibi geldi gözüme çok anlamıyorum o yüzden net bisey diyemiyorum
Bunlardan hangisi daha iyidir kronik sorunları var mı ses durumu sessiz ağırlık durumu hafif dendi
Benim icin önemli olan ders programlarını kaldırması ve çok çok da olmasa ortalama oyun oynayabilecek çok sesli olmayan serin çalışan pc her ikisi ivinde bunları cevaplatsaniz sevinirim baska daha iyi vs öneriniz varsa atarsaniz onlarada bakarim

phxey41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
kerem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Makine mühendisliği bölümü için bilgisayar alıcam (laptop) diğer konumda önerilenlerden bunlar daha iyi gibi geldi gözüme çok anlamıyorum o yüzden net bisey diyemiyorum
Bunlardan hangisi daha iyidir kronik sorunları var mı ses durumu sessiz ağırlık durumu hafif dendi
Benim icin önemli olan ders programlarını kaldırması ve çok çok da olmasa ortalama oyun oynayabilecek çok sesli olmayan serin çalışan pc her ikisi ivinde bunları cevaplatsaniz sevinirim baska daha iyi vs öneriniz varsa atarsaniz onlarada bakarim

Erpol

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
490
İsim
Ertuğrul Bolat
Arkadaş mimar ona msi cyborg aldık 30k'ya memnun.

omerdgn42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Ömer Doğan
Arkadaş mimar ona msi cyborg aldık 30k'ya memnun.
MSı cybrog serisi alınmaz menteşeleri 1 ayda bozuluyor ve ekran kartı watt değerlleri yok resmen aşırı düşük
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://tinyurl.com/d4zrt744
4070 candır

phxey41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
kerem
MSı cybrog serisi alınmaz menteşeleri 1 ayda bozuluyor ve ekran kartı watt değerlleri yok resmen aşırı düşük

https://tinyurl.com/d4zrt744
4070 candır
bu aıtldı zaman ama stoğu yok birde 40k üstündeydi sanırım sabah vardıbenim attıklarımın videolarını bulamadım youtubeda inceleme veya epeyde karşılaştıramıyorum sizce onlar nasıl

omerdgn42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Ömer Doğan
bu aıtldı zaman ama stoğu yok birde 40k üstündeydi sanırım sabah vardıbenim attıklarımın videolarını bulamadım youtubeda inceleme veya epeyde karşılaştıramıyorum sizce onlar nasıl
Aaaa evet stok bitmiş daha sabah vardı.

www.laptop.com.tr/urun/440230/lenovo-loq-15irx9-83dv00httrv1-intel-core-i7-13650hx-24gb-ddr5-1tb-ssd-rtx4060-8gb-15-6-inc-144hz-full-hd-freedos-gaAakakce&v=1.38
Bu da iyi.

phxey41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
kerem

omerdgn42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Ömer Doğan

omerdgn42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Ömer Doğan
Bu 2 bilgisayarın youtubeda incelemeleri mevcut değil epey de de karşılaştırmak bakmak için arıyorum bu 2 model orda da yok bilen veya kullanan varsa bunlar nasıldır

Ekran derken hsngi anlamda
Baya baya ekranı, böyle bir fark yaşayacaksınız.
1724259475957.jpeg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,003,915
Üyeler
159,063
Son üye
kyrosT
Top Bottom