işlemci sıcaklığını görmek için ben cinebench öneriyorum yaparken hwmonitörden bakın en sağlıklısı bu program gpu için ve gpu sonuçlarınız güzelarkadaşlar merhaba bir önceki actığım konudaki olaydan sonra apu işlemcime furmark testi yaptım tam olarak 11DK lık bu furmark sonucu normal mi
güzel kardeşim ben sen bilgi biri sanıyordum ama ya burda ben bilmiyorum yada sen şimdi hani işlemcim apu ya ikitane chipsetler iç içe gpu ısınınca işlemcide ısınmıyor mu ben mi yanlış biliyorumhıcam galiba sizi biraz dolandırmışlar .d işlemci sıcaklığını görmek için ben cinebench öneriyorum yaparken hwmonitörden bakın en sağlıklısı bu program gpu için işlemci kulanımındanda mı fark etmediniz
ne önerirsiniz ve teşekkür ederim baktığınız içinEkran kartı sıcaklığı normal.
İşlemci için başka uygulama kullanmalısın.
kusura bakmayın ben işlemci testi diyince direkt işlemci anladım apuya test yaptığınızı biliyordum zaten belirttim bu programın gpu için olduğu sanırım kendimi biraz yanlış anlattım kusura bakmayın apu testinizde normalgüzel kardeşim ben sen bilgi biri sanıyordum ama ya burda ben bilmiyorum yada sen şimdi hani işlemcim apu ya ikitane chipsetler iç içe gpu ısınınca işlemcide ısınmıyor mu ben mi yanlış biliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
ne önerirsiniz ve teşekkür ederim baktığınız için
özür dilerim kaba davrandıysam furmark ekran kartı için işlemci için önerebileciğin bir şey var mıkusura bakmayın ben işlemci testi diyince direkt işlemci anladım apuya test yaptığınızı biliyordum zaten belirttim bu programın gpu için olduğu sanırım kendimi biraz yanlış anlattım kusura bakmayın apu testinizde normal
yo asıl özür dilemesi gereken benim biraz şaka yoluyla söyliyim demiştim dolandırıldınız fln diye sizi görüyordum şaka kaldırabilen biri olduğunuzuda ,anlaşılan pek komik olmadı kusura bakmayın tekrar neyse önerebileceğim program cinebenchtir multi core test yapın hw monitör ile sıcaklıkları ve watt değerlerini takip edin cinebenchten daha zorlayıcı bi kaç test var ama cinebench önerme sebebim hem basit arayüz oluşu hemde çıkan sonuçları hızlıca internete yazarak karşılaştırabilirsinizözür dilerim kaba davrandıysam furmark ekran kartı için işlemci için önerebileciğin bir şey var mı
teşekkürler dostum böyle zor zamanlarımda yanımda olmanı unutmicam emin olyo asıl özür dilemesi gereken benim biraz şaka yoluyla söyliyim demiştim dolandırıldınız fln diye sizi görüyordum şaka kaldırabilen biri olduğunuzuda ,anlaşılan pek komik olmadı kusura bakmayın tekrar neyse önerebileceğim program cinebenchtir multi core test yapın hw monitör ile sıcaklıkları ve watt değerlerini takip edin cinebenchten daha zorlayıcı bi kaç test var ama cinebench önerme sebebim hem basit arayüz oluşu hemde çıkan sonuçları hızlıca internete yazarak karşılaştırabilirsiniz
bişi değil iyi forumlarteşekkürler dostum böyle zor zamanlarımda yanımda olmanı unutmicam emin ol
Prime 95.güzel kardeşim ben sen bilgi biri sanıyordum ama ya burda ben bilmiyorum yada sen şimdi hani işlemcim apu ya ikitane chipsetler iç içe gpu ısınınca işlemcide ısınmıyor mu ben mi yanlış biliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
ne önerirsiniz ve teşekkür ederim baktığınız için
öyle ağır testler isterseniz aida 64 e de bakabilirsiniz normal kulanımlara daha benzer sonuçlar verir