Neler Yeni

Yardım Red Devil RX 6800 XT Furmark Test sonuçları iyi mi?

Zerkavizs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Ahmet Demir
Instagram
@Zerkavizs
oodanın sıcaklığı yüksemiş ideal sıcaklığa düşürüp deneyebilirsen birde öyle dene ne kadar fark olacak yada ne kadar etki edicek
İlk fırsatta deneyeceğim!

Evdeki bütün Camları, Kapıları açmama rağmen odamda "Sauna" gibi bir hissiyat var, Hava Akışı çok kötü odada. Yani Ekran Kartının ısınma problemi olacağını kabul edebilirim bunda bir sıkıntım yok fakat doğruyu bilmek istediğimden dolayı "Oda mı sıcak, yoksa ekran kartı mı?" sorusu kafamı bayağı bir kurcaladı.

WhoCares

80+ Gold
İlk fırsatta deneyeceğim!

Evdeki bütün Camları, Kapıları açmama rağmen odamda "Sauna" gibi bir hissiyat var, Hava Akışı çok kötü odada. Yani Ekran Kartının ısınma problemi olacağını kabul edebilirim bunda bir sıkıntım yok fakat doğruyu bilmek istediğimden dolayı "Oda mı sıcak, yoksa ekran kartı mı?" sorusu kafamı bayağı bir kurcaladı.
soğutması iyi olan kart bende görünce garipsedim :kekw: sonra oda 45 derece diyince hobaaa dedim

Zerkavizs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Ahmet Demir
Instagram
@Zerkavizs
soğutması iyi olan kart bende görünce garipsedim :kekw: sonra oda 45 derece diyince hobaaa dedim
"Ev Bursa'da etrafı "Tarla" olan bir alanda olunca + bir de güneş gün içerisinde 7 saat camımdan içeri bakarken, sıfır hava akışıyla normaldir" diye düşünmedim değil. :kekw: Fakat yine de ne olur, ne olmaz soğuk havalarda bir Furmark testine daha sokacağım kartı. :)

Zerkavizs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Ahmet Demir
Instagram
@Zerkavizs
Sabah "biraz daha" serin oluyor diye kartı tekrar teste soktum. Bana hava sıcaklığından dolayıymış gibi geldi? Çünkü 10 derece fark var ve süre, ayarlar falan aynı.
red2.jpg

Zerkavizs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Ahmet Demir
Instagram
@Zerkavizs
ahahahah olum güneş yörüngesinde yaşıyorsun gerçekten :D
akjsdıansıdnaısd boşuna demiyorum "oda çok sıcak" diye. xD Gerçekten sabah kalkıyorum "Doğdu güneşim" diyorum :kekw: Hani güneş sistemimizdek bütün gezegenleri topla, yinede hepsi, toplamda benim totomdan daha çok güneş ışını yememiştir asıdhbaıusdhaısd
Mesaj otomatik birleştirildi:

ahahahah olum güneş yörüngesinde yaşıyorsun gerçekten :D
Ama kartta sıkıntı yok değil mi? asdojnasdna

Son düzenleme:

Bilal539

80+ Silver
akjsdıansıdnaısd boşuna demiyorum "oda çok sıcak" diye. xD Gerçekten sabah kalkıyorum "Doğdu güneşim" diyorum :kekw: Hani güneş sistemimizdek bütün gezegenleri topla, yinede hepsi, toplamda benim totomdan daha çok güneş ışını yememiştir asıdhbaıusdhaısd
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama kartta sıkıntı yok değil mi? asdojnasdna
bu haliyle yok evet.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,003,750
Üyeler
159,047
Son üye
cxzsefü