🔥İndirim RX 6800 XT Red Devil 16600 TL!

Olsun o kadar para verdikten sonra millet faturalı garantili cihaz ister ya bişey olursa ne olacak peki 🤔
sadece ekran kartı için konuşmuyorum da bu nası bi düşünce tarzı risk yoksa ödül de yok millet yatırım yapıyor kaç bin lira her şeyi kaybetmeyi göze alıyor :D kaldı ki ekran kartında bu ihtimal aşırı düşük

sadece ekran kartı için konuşmuyorum da bu nası bi düşünce tarzı risk yoksa ödül de yok millet yatırım yapıyor kaç bin lira her şeyi kaybetmeyi göze alıyor :D kaldı ki ekran kartında bu ihtimal aşırı düşük
Aslında ben alabilirdim ama hem rtx daha çok seviyorum hem yayın yapicam hem 2.ele çok güvenmediğim için düşünmüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@cfranko hocam siz bana 1 liraya verin anlaşalım alt tarafı 14999 TL indirim

Durduk yere niye riske girsin ki çok saçma bir düşüncedesin neyse fikrin sana saklı

Ya tabii alan için de önemli maliyet mantıksız demiyorum, ancak yüksek meblağ ödeyince yüzde 5 10 fazla verip harcamasını garantiye almak daha mantıklı. Sonuçta yüzde 20 ucuza verilmiyor o 2.el kartlar öyle olsa çok haklısın

Bu modele düşüyorum ya. Keşke rx66** serisinde uyguna devil modeli gelse

Powercolor tavsiye etmem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,590
Üyeler
183,859
Son üye
tolgayucel
Geri