kart varda limit yok olsaydı çekerdim direk vallaen sevdiğim model çok iyi fiyat param olsa da ben alsam.
red devil en sevdiğim model , sapphire fan boyu olduğum xdEN sevdiğin bu mu la
red devil çok daha iyi.Arkadaşlar POWERCOLOR RED DEVİL 9070XT mi daha iyidir yoksa ASUS PRIME 9070 XT mi daha iyidir?
taichi de çok güzel onu da seviyorum da red devil çok yakışıklı geliyor kırmızı ve siyah en sevdiğim kombinasyon çünkü .dYa kanka taichi en güzeli be
bende taichi var ama red devilı tercih ederim.taichi de çok güzel onu da seviyorum da red devil çok yakışıklı geliyor kırmızı ve siyah en sevdiğim kombinasyon çünkü .d
taichi direkt en iyisi nitro+ dan bile iyiydi sanırım soğutma anlamında ama tabii üst modellerde görünüş daha önemli sonuçta soğutması iyi.bende taichi var ama red devilı tercih ederim.
kronik mi bilmiyorum ama taichide güç bağlantısında yanma olmuş.taichi direkt en iyisi nitro+ dan bile iyiydi sanırım soğutma anlamında ama tabii üst modellerde görünüş daha önemli sonuçta soğutması iyi.
kullanıcı hatası ya o kablo ile alaklıydı sanırım.kronik mi bilmiyorum ama taichide güç bağlantısında yanma olmuş.
taichi performans olarak evet en iyi ama ben görünüş olarak red devil favorim seviyorum imgesini.taichi direkt en iyisi nitro+ dan bile iyiydi sanırım soğutma anlamında ama tabii üst modellerde görünüş daha önemli sonuçta soğutması iyi.
ben de seviyordum almıştım, askere gidiyorum diye sattım bir daha da bulamadım aynı fiyata, sistemi topladıktan sonra düşeceği tuttu.taichi performans olarak evet en iyi ama ben görünüş olarak red devil favorim seviyorum imgesini.
Üzdün be kral yaktık senin içinben de seviyordum almıştım, askere gidiyorum diye sattım bir daha da bulamadım aynı fiyata, sistemi topladıktan sonra düşeceği tuttu.