Neler Yeni

HY300 - HY320 - HY350 Android Projeksiyon Yardımlaşma Modlama :)

HasanK_

80+
Katılım
5 Eylül 2023
Mesajlar
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hasan Kovalı
Trendyol üzerinden android 11 olarak aldığım vooka marka projeksiyon cihazi android 9 olarak geldi ve güncelleme yok olarak gözüküyor. Sürümünü güncelleyebilir miyim yoksa iade mi etmeliyim. Bana ne gibi eksileri olur? Şimdiden teşekkürler.
 

ozzysfpy

80+
Katılım
4 Mart 2023
Mesajlar
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Oğuz Karcan
İntermetten bu apk'yı indirip deneyebilir misin? @Shockwave
 

Ekler

  • 1724350041624.png
    1724350041624.png
    61.3 KB · Hit: 50

tolga_A

80+
Katılım
10 Şubat 2024
Mesajlar
42
Yeni güncelleme ile artık developer mode açılmıyor. Çözebilen var mı?
Güncelleme bir ay önce geldi ama yapmadım.Belki güncellemede sorun vardır,Geri dönüşlerden düzeltilir sonra yaparım diye.Birde zaten cihaz iyi çalışıyor,Apk larıda çalıştırıyor sorun yok diye de yapmamıştım.Dün tekrar geldi.Bu sefer güncellemeyi yaptım.20 dakika sürdü.%15 de biraz bekledi.%99 da da biraz bekledi.Acele etmedim.Bitirdi.Yeniden başlatayımmı dedi.Başlat dedim.Dönen yuvarlaklar ve altında erasing yazan bir şey çıktı karşıma ki sanırım güncellemeyi yapan yazılım yeri.Bekledim.Birkaç dakika sonra cihaz kendini yeniden başlattı ve arayüz geldi.Değişmiş ve çok güzel olmuştu.Formatlandığı için wifiye yeniden bağladım.ilk seferde olduğu gibi 3.kez denediğimde bağlandı.Dağıtıcı modemede sorunsuz bağladım.Kendi güncellemelerini kendisi yaptı..Google play da bulamadığım uygulamaları kendisi indirdi yerleşik uygulama olarak güncelledi. Şuanda bütün sistem uygulamaları ve google play uygulamaları en son sürüm...Hızlı ve sorunsuz çalışıyor.Bu arada geliştirici seçeneklerini açmada sorun yaşamadım.Hakkında kısmına 7-8 kez bastığımda açıldı.Giriş yaptım ve parlaklık kontrast v.b ayarlarını yapıp bıraktım.Google playede girdim.bir şey indirmedim ama bayağı bir şey var ...Gayet stabil çalışıyor.Bir sorunla karşılaşmadım.Uygulamalarda sorunsuz...
 
Katılım
28 Temmuz 2024
Mesajlar
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İbrahim
Merhabalar elimde HY300 cihazı var. Yazılımsal olarak problem vardı açılmıyordu. Aldığım firma ile iletişime geçtim bana para iadesi sağladılar bozuk ürünün de bende kalmasını söylediler. Sanırım içerisine yazılım atılması gerekiyor bende bu işlerden anlamıyorum. Cihazın malzemeleri ya da farklı eklentilerini isteyen olursa verebilirim. Bende boş duruyor sadece meraktan içini açmıştım. Yazılım atmadan anlayan kişiler varsa da cihaza yazılım atar cihazı toplar kullanır. Telegram nickimi bırakıyorum isteyen arkadaşlar olursa iletişime geçebilirler
( @ibraim7 )
 

enya

80+
Katılım
13 Eylül 2024
Mesajlar
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
can
Merhabalar. HY320 modelini 5 aya yakın bir süre kullandım. Ürünü Amazon' dan almıştım. Orada ürün hakkında yazdığım incelemeyi burada da paylaşmak istedim.

Öncelikle fiyatına göre genel anlamda memnunum.

Olumlu Yanları:

Doğal çözünürlük full hd olması sayesinde görüntü kalitesi hiç fena değil.
Youtube performansı güzel.4K videoları oynatabiliyor, ama sonuçta bunu 1080 p doğal çözünürlüğüyle yansıtıyor.
Andorid işletim sistemi sayesinde marketten birçok uygulama ve harici apk kurabiliyorsunuz.
Retroarch gibi uygulamalar ve bluetooth kontrolcü ile retro bir oyun makinasına bile dönüştürebilirsiniz. İnat tv vs hiçbir sıkıntısı yok. Nova player gayet güzel çalışıyor.
Tavana yansıtma özelliği çok iyi. Ergonomisi kasa yapısı güven veriyor. Taşıması kolay.
Genel android kullanımı akıcı diyebilirim.
Kumandası oldukça kullanışlı. Farklı noktalardan kumandayı rahatlıkla görüyor.


Olumsuz yanlarına ve bunların çözümlerine gelirsek;

1.Dahili ses çıkışı oldukça yetersiz. Sürücü küçük olduğundan belli seviyelerde seste bozulmalar olabiliyor ve çıkış mono.

Çözüm:


Harici bir ses kaynağı kullanın. Bluetooth ses cihazları ile güzel bir ses alırsınız.

2.Parlaklık tamamen karanlık ortamda fena sayılmasa da yine de bir tık düşük hissediyorsunuz.. Gündüz ortam ışığında kullanılacak seviyede değil.

Çözüm:


Anti ışıklı standart perdelerden daha parlak gösteren perdeler mevcut. Ancak onlarda da açı sorunu var. Düz beyaz bir duvarda gece karanlığında iş görür. Ayrıca cihaz seçenekleri hakkında bölümünde kumandanın ok tuşuna arka arkaya basarsanız geliştirici seçenekleri aktif olacaktır. Burada görüntüde kontrast renk ayarları yapabilirsiniz. Ama yine de görüntüde büyük iyileştirmeler olmuyor.

3.Renkler doygun değil, kırmızı tonlar epey zayıf.

Çözüm:


Geliştirici ayarlarını açtığınızda burada renk doygunluğunu artırabilir renk sıcaklığını değiştirebilirsiniz. Ancak tam olarak bir çözüm sağlamıyor. Eskisine nazaran bir tık daha iyi bir görüntü elde edersiniz.

4.Bir süre sonra görüntüde tozlanmalar nokta gibi lekeler beliriyor.

Çözüm:


Sorun tozların içine girmesi. Bunun için ürünün yan tarafında yer alan hy320 yazılı stikerı yerinden çıkarın , arkasında bir kapak göreceksiniz. Bu kapağı dikkatlice çıkarıp içerisine hava tutun. Eğer geçmez ise kürdana pamuk sarıp çok dikkatli bir şekilde içerideki lcd katmanın üzerinde hafif hareketlerle tozu arındırın .Riskli bir işlem. Yapıp yapmamak size kalmış.

5.Fan sesi özellikle ufak ve gece sessiz ortamlarda rahatsız edici olabiliyor.

Çözüm:


Ürünü olabildiğince izleme pozisyonundan uzağınızda tutun. Gerinizde olması daha az gürültü hissetmenizi sağlar. Harici ses bağlarsanız da zaten izlediğiniz içeriğin sesi fan gürültüsünü bastırıyor. Hiçbiri çözüm değilse bluetooth kulaklık takın.

6.Arayüz görselleri oldukça kötü.

Çözüm:


Projectivy Launcher yükleyin, bu sayede arayüzü harika bir projeksiyon cihazına sahip olursunuz.

7.Çok yoğun kullanımlarda arka arkaya uygulamalar açarsanız ufak tefek donmalar, seste gecikmeler olabiliyor.

Çözüm:


Nedeni 1gb ram olması. Böyle bir durumda ürünü kapatıp yeniden açın , sorun düzelecektir.

8.Netliği görüntünün geneline tam olarak yansıtamama. Ortası netken kenarların bulanık olması yada tersi.

Çözüm:


Bu giriş seviyesi uygun fiyatlı projeksiyonların neredeyse tamamında olan bir durum. Ürünün açısını 90 derece olarak ayarlayın. Hem yukardan hem aşağıdan hem de sağdan ve soldan görüntünün tam merkezine odaklayın .Hassas ince bir ayarla makul bir genel netlik sağlarsınız. Videolarda sorun yaşatmaz. Yazılı içeriklerde özellikle ufak textlerde bu netlik sorununu yaşarsınız.

9.Netflix ,Amazon gibi uygulamalarda çözünürlük 480p üzerine çıkmıyor.

Çözüm:


Nedeni ürünün L1 lisansına sahip olmaması. Hdmi girişi ile L1 lisansına sahip bir cihaz üzerinden (mi box gibi) doğal çözünürlüğünde içerikler izleyebilirsiniz. Yada izleyeceğiniz içeriği önceden yüksek kalite indirip usb ile de izleyebilirsiniz.

10.Ürünün en önemli eksisi: Hdmi ile harici bir cihaz bağladığınızda görüntünün üst kısımlarında akıcılık sorunu ( dikey senkron) ve yüksek oranda gecikme ( input lag)

Çözüm:


Sorun firmware kaynaklı. Çin'deki üreticiden cihaz için en stabil firmware sürümünü edinin..2 ucu usb a girişli bir kablo yardımıyla 2024-02-03 ota sürümünü aracı yazılım (phoneixusbpro) ile yüklediğinizde üst kısımdaki parçalanma sorunu düzelecektir. Firmware atamam derseniz de cihaz çıkışı 60 kare altına çekin, bir miktar düzeliyor. Ama her koşulda uygun firmware i yüklemeniz şart. Bu firmware ile gecikmede ise belli bir seviyede (%50 gibi) iyileşme oluyor , ama rekabetçi oyunlarda yine de gecikmeyi hissedersiniz. Bunu nasıl yapacağım derseniz de çeşitli sitelerde hy320 firmware diye aratarak aşamalarını görebilirsiniz. Ancak unutmayın bu tür işlemler risklidir ve cihazınıza kalıcı zarar verebilirsiniz. Ek olarak bu üründe donanımsal olarak wifi bluetooth modüllerinde farklılıklar olabiliyor, bir cihaza uyan firmware diğerinde wifi görememe gibi sorunlara neden olabilir.
 
Son düzenleme:
Top Bottom