Merhabalar, Gercekten cok zor durumda kaldim Ben de 6900 xt sapphire ekran karti var 22 pin girisi var fakat benim elimde sadece 16 pcie girisi var anakart ise Gigabyte 550m ds3h rev 1.4 ne yapmam gerekiyor bu durumu nasil cozebilirim ?
Hocam size bu bilgiyi kim verdi? 6900XT ekran kartinin PCIe x22 oldugunu?Merhabalar, Gercekten cok zor durumda kaldim Ben de 6900 xt sapphire ekran karti var 22 pin girisi var fakat benim elimde sadece 16 pcie girisi var anakart ise Gigabyte 550m ds3h rev 1.4 ne yapmam gerekiyor bu durumu nasil cozebilirim ?
Güç kaynağındaki pci e güç kablosundan bahsediyorsunu değil mi size 8+8+6 pcie güç kablosu lazım sizde bir 6 eksik yanlış anlamadıysam bir sekizi iki 6+2 pcie güç girişine çeviren adaptörlerden alıp deneyebilirsiniz ama önemli olan güç kaynağınız ve dediğim çok sağlıklı değil. Anakartınızla alakası yok olayınMerhabalar, Gercekten cok zor durumda kaldim Ben de 6900 xt sapphire ekran karti var 22 pin girisi var fakat benim elimde sadece 16 pcie girisi var anakart ise Gigabyte 550m ds3h rev 1.4 ne yapmam gerekiyor bu durumu nasil cozebilirim ?
Hocam direk olarak anakarttan bahsetmis ve pcie yazmis, psu kablosunun uyusmazligi veya yetersizliginden bahsetmiyor sanirsam.Güç kaynağındaki pci e güç kablosundan bahsediyorsunu değil mi size 8+8+6 pcie güç kablosu lazım sizde bir 6 eksik yanlış anlamadıysam bir sekizi iki 6+2 pcie güç girişine çeviren adaptörlerden alıp deneyebilirsiniz ama önemli olan güç kaynağınız ve dediğim çok sağlıklı değil. Anakartınızla alakası yok olayın
Hocam pin çogaltici satılıyorda biraz tehlikeli olabilir psu değiştirmenizi tavsiye ederimMerhabalar, Gercekten cok zor durumda kaldim Ben de 6900 xt sapphire ekran karti var 22 pin girisi var fakat benim elimde sadece 16 pcie girisi var anakart ise Gigabyte 550m ds3h rev 1.4 ne yapmam gerekiyor bu durumu nasil cozebilirim ?
Hocam size bu bilgiyi kim verdi? 6900XT ekran kartinin PCIe x22 oldugunu?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Umarim birinci dereceden yakininiz degildir. Derhal iliskiyi kesiniz.
Güç kaynağındaki pci e güç kablosundan bahsediyorsunu değil mi size 8+8+6 pcie güç kablosu lazım sizde bir 6 eksik yanlış anlamadıysam bir sekizi iki 6+2 pcie güç girişine çeviren adaptörlerden alıp deneyebilirsiniz ama önemli olan güç kaynağınız ve dediğim çok sağlıklı değil. Anakartınızla alakası yok olayın
Bu arada psu seasonic 750w Bronze anakart degil psu pci-e girisinden bahsediyordumMesaj otomatik birleştirildi:
Hocam merhaba fotografta gorundugu gibi 22 tane pin var. Cok bilmiyorum maalesef tıkandım kaldim.
Merhabalar, aynen soylediginiz gibi 6 pin eksik ben mi yanlis bir baglanti yaptim anlayamadim fakat toplam 22 pin girisi mevcut.
8 lik ayrica bir pci e var fakat o sanirsam power icin kullaniliyor. Bu baglintiyi yapmadan guc alamadim ben de yanlis bir seyler yapmis olabilirim. Emin degilim kasa cok kucuk olsugu icin cok zorlandım.