OverrideZ
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1
- İsim
- Batuhan Öney
- Bütçe
- 3000
Selamlar
Msi mag coreliquid 360R 1. versiyonu kullanıyordum son dönemlerde yaklaşık 2 aydır yüksek gürültü, yüksek sıcaklık ve pompadan gelen tıkırtı sesinden bıkkınlık geldi. Kronik olduğuna dair bir sürü şey okudum artık yeni bir sıvı soğutma lazım sizlerden F/P ürün önerisi bekliyorum 240mm 360mm fark etmez fiyatına göre değişkenlik gösterebilir aklımda linkte bıraktığım ürün var ama aşırı kararsız kaldığım bir durumdayım. Desteğinizi bekliyorum
İşlemcim Ryzen 5600x
Anakart MSI B550 MAG TOMAHAWK
Msi mag coreliquid 360R 1. versiyonu kullanıyordum son dönemlerde yaklaşık 2 aydır yüksek gürültü, yüksek sıcaklık ve pompadan gelen tıkırtı sesinden bıkkınlık geldi. Kronik olduğuna dair bir sürü şey okudum artık yeni bir sıvı soğutma lazım sizlerden F/P ürün önerisi bekliyorum 240mm 360mm fark etmez fiyatına göre değişkenlik gösterebilir aklımda linkte bıraktığım ürün var ama aşırı kararsız kaldığım bir durumdayım. Desteğinizi bekliyorum
Thermalright Frozen Warframe 240 Black ARGB 240mm Intel-AMD Uyumlu Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Radyatör içindeki özel tasarım su kanalları, düşük su direnci ve yüksek akış hızı sağlayarak daha iyi soğutma performansı sağlar.
www.gaming.gen.tr
İşlemcim Ryzen 5600x
Anakart MSI B550 MAG TOMAHAWK