Klasik amd işte. Limit koyun işlemciye. Yoksa işlemci yanacaktır.Merhaba lenovo rtx3060 + ryzen 5 5600h işlemcili bilgisayarım rdr2 oynarken 99 derece işlemci sıcaklığı görüyor. Değerler normal mi acaba? Değilse ne yapmalıyım?
Ne kadar süre önce aldınız bu laptopu ? Hiç temizlik yaptınız mı ?Merhaba lenovo rtx3060 + ryzen 5 5600h işlemcili bilgisayarım rdr2 oynarken 99 derece işlemci sıcaklığı görüyor. Değerler normal mi acaba? Değilse ne yapmalıyım?
hayır yapmadım. yaklaşık 2 sene oldu. içini açmam mı gerekiyor?Ne kadar süre önce aldınız bu laptopu ? Hiç temizlik yaptınız mı ?
nasıl koyacağım hocamKlasik amd işte. Limit koyun işlemciye. Yoksa işlemci yanacaktır.
Oha ne bekliyordunuz ki temizleyin termal macun yenileyin. lenovo vantage üzerinden koyabiliyorsunuz watt sınırı.hayır yapmadım. yaklaşık 2 sene oldu. içini açmam mı gerekiyor?
Mesaj otomatik birleştirildi:
nasıl koyacağım hocam
laptopu alalı ne kadar süre oldu bakım yapmadıysanız yapın yada yaptırınMerhaba lenovo rtx3060 + ryzen 5 5600h işlemcili bilgisayarım rdr2 oynarken 99 derece işlemci sıcaklığı görüyor. Değerler normal mi acaba? Değilse ne yapmalıyım?
bilginiz yok ve garantisi var ise 2 yıl olmuş ama varsa yolayın garantiyehayır yapmadım. yaklaşık 2 sene oldu. içini açmam mı gerekiyor?
nasıl koyacağım hocam
media markt dan aldım orada yapıyorlar mı yoksa kendim yapabilir miyim?laptopu alalı ne kadar süre oldu bakım yapmadıysanız yapın yada yaptırın
bilginiz yok ve garantisi var ise 2 yıl olmuş ama varsa yolayın garantiye
Deneyimliyseniz kendiniz bakımı yapabilirsiniz. MX-6 alıp uygularsınız. Fanları da bir güzel temizlersin.hayır yapmadım. yaklaşık 2 sene oldu. içini açmam mı gerekiyor?
nasıl koyacağım hocam
garanti bitti maaleseflaptopu alalı ne kadar süre oldu bakım yapmadıysanız yapın yada yaptırın
bilginiz yok ve garantisi var ise 2 yıl olmuş ama varsa yolayın garantiye
yapıp yapmadıklarını sorabilirsiniz muhtemelen ücret isterler biraz deneyiminiz var ise kendiniz yapın yoksa kendinize güveniyorsanız videoları izleyerek yapabilirsiniz güzel bi macunla garanti yok demişsiniz o zaman isterlermedia markt dan aldım orada yapıyorlar mı yoksa kendim yapabilir miyim?
tamamdır hocamDeneyimliyseniz kendiniz bakımı yapabilirsiniz. MX-6 alıp uygularsınız. Fanları da bir güzel temizlersin.
Deneyimsizsen netten video izleyerek de yapabilirsin.
tamamdıryapıp yapmadıklarını sorabilirsiniz muhtemelen ücret isterler biraz deneyiminiz var ise kendiniz yapın yoksa kendinize güveniyorsanız videoları izleyerek yapabilirsiniz güzel bi macunla garanti yok demişsiniz o zaman isterler
Aynısı bende var tek sebebi turbo boostun açık olmasıMerhaba lenovo rtx3060 + ryzen 5 5600h işlemcili bilgisayarım rdr2 oynarken 99 derece işlemci sıcaklığı görüyor. Değerler normal mi acaba? Değilse ne yapmalıyım?
nasıl çözülür hocam turbo boost nedirAynısı bende var tek sebebi turbo boostun açık olması