Neler Yeni

Ryzen 7 7700X ve RTX 3060 Darboğaz Olur mu?

c_ano

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Cans
Bütçen ne kadar?
Mesaj otomatik birleştirildi:

@HacıSOFU yayıncı ve oyuncu bilgisayarı önerebilir hazır sistem olarak ama toplama yapacaksan ben de yardımcı olabilirim
70 k falan

Bilgisayara extra kablo cekmeden wfiye baglanabiliyormu uzaktan amacim oda

Bütçen ne kadar?

@HacıSOFU yayıncı ve oyuncu bilgisayarı önerebilir hazır sistem olarak ama toplama yapacaksan ben de yardımcı olabilirim
70 k

LoserIl

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bilmiyorum cidden 3060 t

TAn yukseğine gerek duymadim ne biliyim oyunlari sadece 1080 p de oynarim hic grafikleri yukseltmem nadir dir yani
Hocam ileriye dönük güzel bir yatırım olmalı bence. İnsanın fikirleri ve kullanım alanları çok değişiyor zamanla. Bugün 1080p orta ayarlar yeterli gelir yarın 4k ultra az gelir.

Hocam soğutucu kronik sorunlu diye biliyorum pompa sesi çıkıyormuş çok iade oluyor o soğutmadan.
Bir de o ssd'ye o kadar para vermeye değer mi emin değilim o paraya 2 TB ortalama bir ssd alınabilir diye düşünüyorum

KYLORIN

80+ Silver
70 k falan

70 k
anakartı değiştirip atayım

LoserIl

80+ Silver
En İyi Cevap
1
70 k falan

70 k
Hazır sistem mi istiyorsun toplama mı?

KYLORIN

80+ Silver
1724669686322.png

bu şekil wifi ile oluyor

Hocam ileriye dönük güzel bir yatırım olmalı bence. İnsanın fikirleri ve kullanım alanları çok değişiyor zamanla. Bugün 1080p orta ayarlar yeterli gelir yarın 4k ultra az gelir.

Hocam soğutucu kronik sorunlu diye biliyorum pompa sesi çıkıyormuş çok iade oluyor o soğutmadan.
Bir de o ssd'ye o kadar para vermeye değer mi emin değilim o paraya 2 TB ortalama bir ssd alınabilir diye düşünüyorum
2tb kalitesizve okuma yazma hızı düşük bir ssd alabilirsin evet

LoserIl

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Alıntıyı görüntüle
bu şekil wifi ile oluyor

2tb kalitesizve okuma yazma hızı düşük bir ssd alabilirsin evet
Hocam yanlışım varsa düzeltin bu ssd güzel diye biliyorum fiyatı yakın baya

KYLORIN

80+ Silver
Hocam yanlışım varsa düzeltin bu ssd güzel diye biliyorum fiyatı yakın baya
okuma yazma hızına bak

LoserIl

80+ Silver
En İyi Cevap
1
okuma yazma hızına bak
Tabii ki senin attığından yavaş ama ortalama bir hız bence senin attığın kaliteli, daha üst seviye bir ürün. Benim attığım ortalama ama 2tb. Kişisel tercih aslında ama yayın dediği için çeşitli oyunlar indirir diye düşündüm o yüzden 2tb önerdim.

KYLORIN

80+ Silver
Tabii ki senin attığından yavaş ama ortalama bir hız bence senin attığın kaliteli, daha üst seviye bir ürün. Benim attığım ortalama ama 2tb. Kişisel tercih aslında ama yayın dediği için çeşitli oyunlar indirir diye düşündüm o yüzden 2tb önerdim.
indirme dosya aktarma vb işler için okuma yazma hızının yüksek olması gerek ve zaten ankartta 2 adaet m.2 ssd yeri var ekstradan 1 tane daha alabilir

LoserIl

80+ Silver
En İyi Cevap
1

c_ano

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Cans
Peki bana aklinizdakini yazarmisiniz toplama bir sistem isi ve dar boaz sorunlari olmamali warzone pubg cs 2 escape from tarkow oynatmali ve arkada yayin acarken sorun yasamamaliyim atx boyutlu mid tower

LoserIl

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Toplamadan hiç şaşmam toplama olacak
Şey estetik önemli mi? Estetiği önemsiz sayarak mı toplayayım? Her şey aynı renk olsun, siyah, beyaz, RGBli vb. isteklerin var mı

Peki bana aklinizdakini yazarmisiniz toplama bir sistem isi ve dar boaz sorunlari olmamali warzone pubg cs 2 escape from tarkow oynatmali ve arkada yayin acarken sorun yasamamaliyim atx boyutlu mid tower
70 binlik sistem bunları yapar zaten sıkıntı yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,345
Üyeler
159,607
Son üye
mustafa kutay
Top Bottom