Neler Yeni

Hangi B650 Anakart alınır?

ghosTR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ahmet Eren Özkara
Her teknoloji yeni olduğunda pahalı olur yakında ucu<layacağı için ileriye dönük iyi bir yatırım olacaktır .
İhtiyaca göre değişir hocam. Gen 5 m2 almaya paranız yetiyorsa ne mutlu. O kadar hızlı m2yi güzel bir performansta kullanmak da meçhul. Overclock imkanı olarak msi daha iyi. Depolama olarak asus daha iyi. Sizin ne aradığınız önemli. Şahsen bu kadar iyi bir anakart bu fiyata kaçmaz. Daha fazla para verip wifi modeli olmayan b650 plus tercih etmeyin, wifi olan modelini tercih edin en azından paranın hakkını alırsınız.
Şahsi tercihim bios arayüzünü daha çok sevdiğimden ve gen5 ile işim olmadığından msi olurdu.
Evet şuanda gen 5 ile işim yok ama ileriye dönük bir yatırım olmasını istediğim için ekledim aslında. Uzun ömürlü ve önümüzdeki 5 yılın teknolojisine uyacak bir anakart olmasını istiyorum. Birkaç tane video izliyorum buraya faz değerleri ile alakalıda bir güncelleme yaparım muhtemelen.

Aykut D.

80+ Gold
Evet şuanda gen 5 ile işim yok ama ileriye dönük bir yatırım olmasını istediğim için ekledim aslında. Uzun ömürlü ve önümüzdeki 5 yılın teknolojisine uyacak bir anakart olmasını istiyorum. Birkaç tane video izliyorum buraya faz değerleri ile alakalıda bir güncelleme yaparım muhtemelen.
Bu videodaki vrm karşılaştırması yardımcı olacaktır buyur :
Mesaj otomatik birleştirildi:

Asus 14 faz Msı 17 faz

ghosTR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ahmet Eren Özkara
Bu videodaki vrm karşılaştırması yardımcı olacaktır buyur :
Mesaj otomatik birleştirildi:

Asus 14 faz Msı 17 faz
video çok işime yaradı tamda dediğin gibi asusun faz sayısı düşük olmasına rağmen soğutma performansı üst düzey gibi görünüyor. asus modelleri 67 civarında iken msi 81 civarında buda uzun kullanımda tabii ki dez avantaj getirebilir. çok yardımın dokundu sağolasın sanırım asustan devam.

birde böyle bir model var ama bütçeyi çok zorlar gibime geliyor. soğutma performansı 55 olarak gözüküyor videoda

Aykut D.

80+ Gold
video çok işime yaradı tamda dediğin gibi asusun faz sayısı düşük olmasına rağmen soğutma performansı üst düzey gibi görünüyor. asus modelleri 67 civarında iken msi 81 civarında buda uzun kullanımda tabii ki dez avantaj getirebilir. çok yardımın dokundu sağolasın sanırım asustan devam.

birde böyle bir model var ama bütçeyi çok zorlar gibime geliyor. soğutma performansı 55 olarak gözüküyor videoda
Hocam bakardimda geç oldu yarın döneyim size daha iyi yanıt verebilirim .

Aykut D.

80+ Gold
Top Bottom