Neler Yeni

gym supplement önerisi

Cristo20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Batuhan AKAY
İlgilendiği Kategoriler
Bisiklet, pc, pubg.
Merhaba arkadaşlar, bir süre önce spora başladım gelişimim güzel ve desteklemek istiyorum beslenme açısından çok iyi değilim işten vakit ayırdığım zaman spora gidiyor yemek olarak da genelde dışarıdan söyleyip yiyorum bu yüzden ek takviye almak istiyorum biraz araştırdım ama net cevap alamadım cla, bca, l karnitin ve kreatin almayı düşünüyorum. Boyun 1.74 kilom 82 şu anda düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Hocam naptın yavaş. Ne karnitini ne bca'sı. Bir süre ne kadar 3-4 ay oldu mu ? Olmadıysa önce bir kilonu takip et. Başlangıçta kreatin istiyorsan sporla beraber girebilirsin. Onun dışında bir şey kullanmanı tavsiye etmem. Proteinin de yetişmiyorsa whey alırsın.

yenigeldim

80+ Silver
Bu supplementlerin çoğu boş. Düzgün beslenerek zaten elde edersin. Kreatin alman biraz zor. Onu da al hadi. Kilon fazla bir de sürekli dışarıdan yiyormuşsun. Evde yemeye başla bence bir an önce supplementten ziyade.

Zerkavizs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Ahmet Demir
Instagram
@Zerkavizs
Merhaba arkadaşlar, bir süre önce spora başladım gelişimim güzel ve desteklemek istiyorum beslenme açısından çok iyi değilim işten vakit ayırdığım zaman spora gidiyor yemek olarak da genelde dışarıdan söyleyip yiyorum bu yüzden ek takviye almak istiyorum biraz araştırdım ama net cevap alamadım cla, bca, l karnitin ve kreatin almayı düşünüyorum. Boyun 1.74 kilom 82 şu anda düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
BCA tavsiye etmem. Kendi kilonda kırmızı et ve bazı yeşillikler yeterli olacaktır.

Whey Protein gibi Protein ürünleri ve Kreatin ürünleri kesinlikle tüketebilirsin. Protein Ocean ve HİQ gibi türk markası güvenilir ve kaliteli ürünler var. Şahsen ben HİQ tercih ederdim.

Kesin biliyorsundur Kreatin kilo almak için kullanılır.
82 kilo, 1.74 boyun var, aynıyız bende 82 kilo, 1.74'üm. : )

Yeni başladıysan bence temiz bir yağ yakma döneminden geç, yani vücudunu antreanmana odakla. Altyapın oturduktan sonra 82 ve üstüne çıkmayı düşünebilirsin.

Bunları sormamışsın ama anlatmak istediğim, bu saydıkların ek takviyeler ve genellikle senin durumunda ihtiyacın olmayan şeyler. Bu sebeple Kalsiyum, Omega3 gibi Vitaminleri alman Multi Vitamın falan tüketmen daha iyi. Ha gerekli mi? Hayır hatta Türkiye açısından bakarsak biraz lüks sayılabilir fakat alabileceğin şeyler bence bunlardır. Doğru bulursun veya Yanlış bulursun senin tercihin yardımcı olmaya çalıştım umarım olmuşumdur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Gökhan Akın
İlgilendiği Kategoriler
fitness sipor
protein ve cratein kalp krizi geçirtir sağlam heybetli adamı bile felç eder natural devam

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,850
İsim
İbrahim
kanka kreatin harici salla gitsin, ben evden yemek yemek götüremem protein ihtiyacımı karşılamamın imkanı yok diyorsan whey alabilirsin
yıllarca spor yapıp hevesini almıs biri olarak söylüyorum supplementler elzem şeyler değil, almasan da düzenli yaptıgın sürece gelişeceksin

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
protein ve cratein kalp krizi geçirtir sağlam heybetli adamı bile felç eder natural devam
Forumda hala böyle cahil insanların olması acınası.
Mesaj otomatik birleştirildi:

cla bcaa eaa l carnitin cart curt boş şeyler. Aşırı profesyonel olarak ve yarışmaya hazırlanmıyorsan gereksiz. En önemlisi kreatin onu rahatlıkla alabilirsin. Ve beslenmeni düzeltemiyorsan(günlük protein ihtiyacını karşılayamıyorsan) whey alabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Gökhan Akın
İlgilendiği Kategoriler
fitness sipor
Forumda hala böyle cahil insanların olması acınası.

cla bcaa eaa l carnitin cart curt boş şeyler. Aşırı profesyonel olarak ve yarışmaya hazırlanmıyorsan gereksiz. En önemlisi kreatin onu rahatlıkla alabilirsin. Ve beslenmeni düzeltemiyorsan(günlük protein ihtiyacını karşılayamıyorsan) whey alabilirsin.
dopingi normalleştirmeyin dogal sporcular ne güne duruyor asıl size acınası

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,002
İsim
Hakan
Lan olum senin aklın 0 mı
Kreatin zaten vücudunda üretilen bir şey depoların dolmaıd için 3-5-8 gram ek kullanılıyor daha amino asidin nolduğunu bilmiyorsun bilip kullanan adamlara laf ediyorsu

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Troll takılıyorsan komik ama bunları ciddi yazıyorsan daha komiksin.

Gerçi troll takılıp keyif almak için de 13 yaşında falan olman lazım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Gökhan Akın
İlgilendiği Kategoriler
fitness sipor
Lan olum senin aklın 0 mı
Kreatin zaten vücudunda üretilen bir şey depoların dolmaıd için 3-5-8 gram ek kullanılıyor daha amino asidin nolduğunu bilmiyorsun bilip kullanan adamlara laf ediyorsu
testosteron da vücut kendisi üretiyo ama sen gidip testo basarsan dogallıktan cikiyorsun, creatinde öyle dogallıgı bozuyor bir nevi doping.

Top Bottom