Merhaba arkadaşlar, genel bir tartışma/soru olarak sormak isterim. Sizce bilgisayar alanında teknoloji üreten markalardan en iyileri hangileri? Ekipman olur, parçalar olur vs. Mesela Pulsar, Asus, Razer, SteelSeries, Logitech gibi.
Bana kalırsa Asus,MSI,steelseries olabilirMerhaba arkadaşlar, genel bir tartışma/soru olarak sormak isterim. Sizce bilgisayar alanında teknoloji üreten markalardan en iyileri hangileri? Ekipman olur, parçalar olur vs. Mesela Pulsar, Asus, Razer, SteelSeries, Logitech gibi.
İzolyMerhaba arkadaşlar, genel bir tartışma/soru olarak sormak isterim. Sizce bilgisayar alanında teknoloji üreten markalardan en iyileri hangileri? Ekipman olur, parçalar olur vs. Mesela Pulsar, Asus, Razer, SteelSeries, Logitech gibi.
Hocam vasiyet bırakmayı da unutmayın bari o PC daha gider ve en önemlisi driverları güncel tutun .Rampage,Gamepower,Gamebooster vb.(Rampage psu aldım kurulum vs. yaptım veda mektubumu yazdım açmaya hazırım)
Evet hocam o da var. Bunun yanında biraz şans işi de var sanırsam?En iyi marka diye bir şey yoktur, en iyi model vardır.
Kesinlikle ekipman alanında Logitech teknolojisi muazzam bir şey ancak ülkemizdeki pahalılık nedeniyle popüler değil çoğu.Merhaba arkadaşlar, genel bir tartışma/soru olarak sormak isterim. Sizce bilgisayar alanında teknoloji üreten markalardan en iyileri hangileri? Ekipman olur, parçalar olur vs. Mesela Pulsar, Asus, Razer, SteelSeries, Logitech gibi.
eskiden evga tasarımlarını seviyordum sade ve güzeldi.Merhaba arkadaşlar, genel bir tartışma/soru olarak sormak isterim. Sizce bilgisayar alanında teknoloji üreten markalardan en iyileri hangileri? Ekipman olur, parçalar olur vs. Mesela Pulsar, Asus, Razer, SteelSeries, Logitech gibi.
Bence sizde sıkıntı var hocam en az 300 FPS (!) : Dturbox en sevdiğim rgb isik ile beraber valonratta -10 fps alıyorum
Evet Alieanware tasarımları bana da hoş geliyor ama çok fazla kullanamadım. Genellikle monitörleri falan iyi deniyor ama.eskiden evga tasarımlarını seviyordum sade ve güzeldi.
alienware ise fütüristik gelmesinden dolayı bana güzel geliyor
laptopları özellikleBence sizde sıkıntı var hocam en az 300 FPS (!) : D
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet Alieanware tasarımları bana da hoş geliyor ama çok fazla kullanamadım. Genellikle monitörleri falan iyi deniyor ama.