- Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer olabiliyorsa Iyi olur valla discord vereyimmi?Bende offline hesap almak istiyordum isterseniz ben alayım size de atarım kullanıcı adı şifre, öğrenciymişsiniz hediyem olmuş olur
Eğer olabiliyorsa Iyi olur valla discord vereyimmi?Bende offline hesap almak istiyordum isterseniz ben alayım size de atarım kullanıcı adı şifre, öğrenciymişsiniz hediyem olmuş olur
A
60 dolar steam de 20 30 olasa alırdım belki . Indirimsiz çok bence
Mesaj otomatik birleştirildi:
1 ay bekleyecek pek zamanım yok okular açılacak ve yaz tatilinin son günlerinde biraz eğlenceli vakit geçirmek istiyorum. 60 70 tl var yorumlarda yüksek güvenilir mi? bilemedim
40 dolarmis indirimde 25-30 a düşer alinabilirAlacaksanız itemsatıştan alın. Bence yaptığınız şey mantıklı fakat şu anda offline hesaplar bile black myth wukong için 200 TL falan önerim, 1 ay bekleyin fiyatları düşer muhtemelen. Diğer oyunlar 25'er TL siz düşünün yani
60
Bi tane aldım ama giriş yapılamadı muhtemelen internetim çok kötü o yüzden.Eğer olabiliyorsa Iyi olur valla discord vereyimmi?
40 değil 60 dolar40 dolarmis indirimde 25-30 a düşer alinabilir
Mining riski yok ama mesela ben elden ring indirdiğimde bilgisayar kasmaya başlamıştı direk bitirdikten sonra format atım zaman israfı birazda korsan.offline hesaplarda korsan hesap bir farkı yok.
Ne kadara aldınız ?Bi tane aldım ama giriş yapılamadı muhtemelen internetim çok kötü o yüzden.
40 değil 60 dolar
Satıcıyı paylaşırmısınız ?Ben şu an offline hesaptan black myth wukong oynuyorum hiçbir sıkıntı yok hocam
İtemsatışta 25 TL ye buldum bir tane size de özelden attım siz de deneyin biMining riski yok ama mesela ben elden ring indirdiğimde bilgisayar kasmaya başlamıştı direk bitirdikten sonra format atım zaman israfı birazda korsan.
Ne kadara aldınız ?
Satıcıyı paylaşırmısınız ?
Siz girebildiniz mi attığım kullanıcı adı şifredenMining riski yok ama mesela ben elden ring indirdiğimde bilgisayar kasmaya başlamıştı direk bitirdikten sonra format atım zaman israfı birazda korsan.
Ne kadara aldınız ?
Satıcıyı paylaşırmısınız ?
Bi tane aldım ama giriş yapılamadı muhtemelen internetim çok kötü o yüzden.
40 değil 60 dolar
Şimdi black myth wukong dan bahsediyoruz .
Siteyide yazarsanız çok iyi olur güvenilirse ileride kulanırımTonnybravo adlı satıcıdan aldım ben black myth hesabını
Ben size attım özelden zaten ona girinŞimdi black myth wukong dan bahsediyoruz .
Elden ring dediğiniz gibi 25 doalra indirimde almıştım .
Siteyide yazarsanız çok iyi olur güvenilirse ileride kulanırım
Dediğim gibi benim internetim kötü olduğu için girememişim şimdi mobil veri ile denedim hesaba gidiliyor dm nizi kontrol edin oraya kullanıcı adı şifre attımBen size attım özelden zaten ona girin
Discorda gerek yok forumun dm si var yaEğer olabiliyorsa Iyi olur valla discord vereyimmi?
Kardeşleri izin vermemiş ben ona bedavaya hesap verdim kardeşleri diyormuşki yapma ana hesabın banlanır öyle bir şeyin asla olamayacğını söyledim ama ne yapar bilmiyorum inşallah düzgünce oynar.İtemsatıştan 150 TL'ye Thonnybravodan aldım şu an oyunun yarıladım, oyunu indirin sonra offline mode a alın sıkıntısız oynarsınız.