mediamarkt güvenilirdir hocam. bu forumda zaten 3*5 kişi var her mediamarkt konusuna gelip kafa ütülüyolar. alabilirsin. bi yukarıda benim de amazonla yaşadığım sorunu anlattım. bu amazonun kötü olduğu anlamına gelmiyor. mediamarkt'ta da aynı sorunlar olabilir işin özü her firmada oluyor. biri az biri çok mağdur eder ama türkiye sınırları içinde isen mağduriyet göbek adın olur alışveriş yaptıkça. %100 mükemmel bir firma henüz yok.mediamarktan telefon almayı düşünüyordum ama bu tartışmayı gördükten sonra fikrim degisicek gibi sizce pişman olur muyum
philips sahibi olarak philips alacaksan yetkili servis kalitesi ve hizmeti bekleme.PHILIPS 480LED759/12 mi alayım lg OLED48C34LA mi alayım.
Kesinlikle katılıyorum ailem Philips aldı bin pişman ekranı arızalandı servis desen sıkıntıphilips sahibi olarak philips alacaksan yetkili servis kalitesi ve hizmeti bekleme.
ben olsam lg alırdım.
O zaman direk yarın lg alıyorum.O bahsettiğin 3-5 kişiden biri değilim kardeşim bilgin olsun , böyle forumlarda da 3-5 kişi oluyor milletin kafasını ütüleyen gerekli gereksiz babasının firması gibi savunan ,benim derdim ucuza güvenilir online siteden almak varken pahalıya gidip alıp üstüne birde sizi uğraştıracaklar neden bu strese giresiniz gerek yok , neresi ucuzsa ordan alın, şikayetvara girin araştırın , arkadaş güzel söylüyor biz tüketiciyiz diyor
Tüketici bir firmanın arkasında durmaz. Kendisi ve çevresinin yaşadığı tecrübelerin arkasında durur ,
Tüketici en ucuz kaliteli sağlam , fazladan fazladan geçirmeyen firmanın arkasında durur kollar tavsiye verir .
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kesinlikle katılıyorum ailem Philips aldı bin pişman ekranı arızalandı servis desen sıkıntı
O zaman direk yarın lg alıyorumphilips sahibi olarak philips alacaksan yetkili servis kalitesi ve hizmeti bekleme.
ben olsam lg alırdım.
ama illa ambilight tecrübem olsun diyorsan bu konuda şiddetle philips önericem başka bir dünya çünkü.
senin adın geçmedi zaten onlar biliyor kendilerini yazdıklarının bazılarına katılıyorum. olayın özü basit. direkt pazaryeri satıcılarından alıcaksın. atıyorum hepsiburada'dan alıyorsan satıcı hepsiburada amazondan alıyorsan satıcı amazon. yoksa diğerleri hoplatıyor tüketiciyi. hele gpn adında bi firma var evlere şenlik. koltuk aldım hp omen. baskı yaptı baldırlara guzelce topladım nokta hatasız gonderdim. adamlar sısteme gorsel yuklemısler tekerleklerı cekıp tekerlekler resmen asvaltta suruklenmıs yara bere içinde. böyle de firmalar var. elimde video var deyince hemen iadeyi onayladılar. demem o ki resmi pazaryeri resmi mağaza olacak. ahmetin mehmetin sattığı ürünlere bulaşmıcaksın.O bahsettiğin 3-5 kişiden biri değilim kardeşim bilgin olsun , böyle forumlarda da 3-5 kişi oluyor milletin kafasını ütüleyen gerekli gereksiz babasının firması gibi savunan ,benim derdim ucuza güvenilir online siteden almak varken pahalıya gidip alıp üstüne birde sizi uğraştıracaklar neden bu strese giresiniz gerek yok , neresi ucuzsa ordan alın, şikayetvara girin araştırın , arkadaş güzel söylüyor biz tüketiciyiz diyor
Tüketici bir firmanın arkasında durmaz. Kendisi ve çevresinin yaşadığı tecrübelerin arkasında durur ,
Tüketici en ucuz kaliteli sağlam , fazladan fazladan geçirmeyen firmanın arkasında durur kollar tavsiye verir .
Kesinlikle katılıyorum ailem Philips aldı bin pişman ekranı arızalandı servis desen sıkıntı
bu kampanyadan alıcaksan eğer yarın 7:30'da bitiyor bilgin olsun.O zaman direk yarın lg alıyorum.
O zaman direk yarın lg alıyorum
Kafa ütülemek konusunu aynen iade ediyorum yakışmadı elbette sorun olmayınca her şey güzel önemli olan özellikle kırık çıkan tvlerde firmanın ne kadar arkasında durduğu.mediamarkt güvenilirdir hocam. bu forumda zaten 3*5 kişi var her mediamarkt konusuna gelip kafa ütülüyolar. alabilirsin. bi yukarıda benim de amazonla yaşadığım sorunu anlattım. bu amazonun kötü olduğu anlamına gelmiyor. mediamarkt'ta da aynı sorunlar olabilir işin özü her firmada oluyor. biri az biri çok mağdur eder ama türkiye sınırları içinde isen mağduriyet göbek adın olur alışveriş yaptıkça. %100 mükemmel bir firma henüz yok.
Dogru bosa linclemeyinMediamarkt pişmanlıktır
Ben kulaklij aldim 1 gun sonra iade edim dedim, bana edemeyecegimi soylediler. Neymis kutu acilmis bu yuzden prosedur boyleymis.Ben haklarımı mahkeme yolu ile almayı tercih ediyorum müşteri temsilcilerine 1 kere kayıt açar beklerim gerisi onların bileceği iş
Özetle, Müşteri olarak ağlamam sağda solda. Ağlatırım.
ek olarak bir kere tv aldım beğenmedim kutuladım kargoladım paramı 1 hafta içinde sorgusuz sualsiz yatırdılar. bende tam aksine öneriyorum.
haklılar. kulaklık kişisel hijyen kategorisine giriyor ve bu kategoride ki ürünleri iade edemezsiniz.Dogru bosa linclemeyin
Ben kulaklij aldim 1 gun sonra iade edim dedim, bana edemeyecegimi soylediler. Neymis kutu acilmis bu yuzden prosedur boyleymis.
hallettim.
Kullanmadim ?haklılar. kulaklık kişisel hijyen kategorisine giriyor ve bu kategoride ki ürünleri iade edemezsiniz.
hallettim.