GirayHan
80+ Platinum
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben philips pus serisi kullanıcısıyım. Philips'in yeriyorum farkındaysan. Bir kişide sorun yaşandı diye tüm panellerde yaşanacak diye bir durum yok. Panel iyi ise isterse regal olsun tık çıkarmaz. televizyon dediğimiz şeyi televizyon yapan panelidir. yoksa aç içini şerit led, güç kaynağı ve anakarttan başka bir şey bulamazsın.Abdullah abinin ve diğer pek çok philips kullanıcısının yaşadığı sorunu hatırlıyor musun? Onun paneli ne bilmiyorum ama muhtemelen iyidir. Ama bu onu iyi bir tv yapmıyordu. Kronik sorunlu bir modeldi. O yüzden sadece panel kurtarmıyor. Tabi siz bilirsiniz . Herkesin kendi kararı. Şahsen bi küçüğünü alırım ama kaliteli, güvendiğim bir marka alırım. Hayırlı akşamlar dostum
Bu paralara oled alamazsın ayrıca onu da belirteyim yukarda oled falan demişsin çünkü. iyi akşamlar.
İşte tam da bunu kast ediyordum bende3 senedir Regal 55 4K Android Tv kullanıyorum. Hem görüntü kalitesi hem de Yazılım tarafında sorun yaşadığımda merkezden çok yardımcı oldular.
Kalite ve markadan ziyade servis ve markanın malının arkasında durması çok önemli