🔥İndirim TCL 65T7BG 65 İnç QLED PRO 27.799 TL

tcl nin miniledi iyi değil miydi qled bu

tcl genel olarak iyi bir marka televizyon için, fakat ekran olarak miniled qledden daha iyi

burada daha uygun sanki. ürün aynı sanırım.

android kısmı nasıl birde görüntü

bedava geçen sene 65 normal ledi 19 a aldım olmasa kesin alırdım.

Askı aparatı tavsiye edebilecek var mı

TCL'nin renk gamutu çok zayıf. Ekran aşırı sönük. Samsung QLED'in yanında gerçek anlamda basit kalıyor. Kendi deneyimimden biliyorum, kaldı ki ben Mini-Led'inden bahsediyorum. Normalde OLED'in bir tık altı olan teknolojiyle bile QLED'e yaklaşamıyor. Bunu bilerek almanızı tavsiye ederim. Özellikle televizyonları büyük marketlerde görmeden almayın derim.

bu fiyat bandında bu boyutta qled ve görüntü kalitesi olarak iyi iş görür yani fazla para vermeyeyim ortalama ve bir tık kaliteli bir şey istiyorsanız bunu almak mantıklı olur

6 bin farkla 2k da 120 hz olan ve ses sistemi daha iyi olan bu model var 30k ya falan olsa direkt çeekerim de bayadır indirim görmüyor 65t7b modelini de takip ediyorum bu indirime girdiğini gördüm ama çok kararsız kaldım alıp almamak konusunda 26 yaşındayım kendime ait ilk büyük televizyonu alıcam 6k fark verip diğerini mi alsam yoksa bunu mu alsam bilemedim TLC iyi diyorlar daha önce de qled deneyimim de olmadı sizce napayım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,004
Üyeler
183,043
Son üye
rocinante
Geri