İsimbulamajim
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,727
Sence Girme Olasılığı Kaç ?Bu miniled ve oledler hiç indirime girmiyor mu ya
Vallahi billahi ya almadığım her gün daha çok çıkıyor ama miniledin altında da bir panel türü almayı istemiyorumSence Girme Olasılığı Kaç ?
Her Geçen Gün Dahada Yukarıya Çıkıyor![]()
Ona da Samsung eğitim indirimi gelsin.Bu miniled ve oledler hiç indirime girmiyor mu ya
Ekranın Büyük Olması Güzel Ama Bu Kadar Büyük Televizyonda Subwoofer Olmaması Üzücü![]()
Tadından yenmez vallaOna da Samsung eğitim indirimi gelsin.
Maliyeti Fazla Diyeceğimde Bizim Vergilerle YarışamazVallahi billahi ya almadığım her gün daha çok çıkıyor ama miniledin altında da bir panel türü almayı istemiyorum
Gelebilir Bu Arada .Ona da Samsung eğitim indirimi gelsin.
Vallahi billahi ya almadığım her gün daha çok çıkıyor ama miniledin altında da bir panel türü almayı istemiyorum
Hocam minimum 65inç min. 120hz oled ya da miniled almayı düşünüyorum miniledlere bütçem daha çok yetiyor ama illa ki 2025 modele gerek yokMaliyeti Fazla Diyeceğimde Bizim Vergilerle Yarışamaz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Gelebilir Bu Arada .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Samsung 55 inç Neo QLED QN70F 4K Vision AI Smart TV (2025) : Amazon.com.tr: Elektronik
Samsung 55 inç Neo QLED QN70F 4K Vision AI Smart TV (2025) : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Buna Baktın Mı Hocam ?
Hocam minimum 65inç min. 120hz oled ya da miniled almayı düşünüyorum miniledlere bütçem daha çok yetiyor ama illa ki 2025 modele gerek yok
Hocam dediğim gibi qled düşünmüyorum oledler çok pahalı ve yanma riskinden korkuyorum, samsung oled monitörüm var onu bile korkarak kullanıyorum xd. Şöyle söyleyeyim minimum 65 inç diyorum ama aslında 75 de istiyorum ikisinden biri olabilir![]()
Neo QLED QN85F 4K Samsung Vision AI Smart TV (2025) QE55QN85FAUXTK | Samsung Türkiye
55 inç Neo QLED QN85F 4K Vision AI Smart TV (2025) modelinin özelliklerini keşfetmek, Samsung Türkiye'ye özel avantajlarla satın almak için tıklayın.www.samsung.com
Samsung 55 inç Neo QLED QN70F 4K Vision AI Smart TV (2025) : Amazon.com.tr: Elektronik
Samsung 55 inç Neo QLED QN70F 4K Vision AI Smart TV (2025) : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
65 Ve 55 Arasında Çok Fark Yok Sen Bunlardan Birini Al![]()
Oled O Yüzden Atmıyorumya Riske Girmeye Değmez Mini Ledler Çok Daha İyi Oledlere Göre Ömür Olarak Görüntü Olarakta Aman Aman Fark Yok .Hocam dediğim gibi qled düşünmüyorum oledler çok pahalı ve yanma riskinden korkuyorum, samsung oled monitörüm var onu bile korkarak kullanıyorum xd. Şöyle söyleyeyim minimum 65 inç diyorum ama aslında 75 de istiyorum ikisinden biri olabilir